Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kesäleirit 2017

Järjestämme vastaavat kesäleirit myös kesällä 2018. Alla olevat tiedot koskevat kesää 2017. Päivitämme uudet tiedot maaliskuun aikana!

EräViikingit jatkaa perinteikkäitä ja suosittuja kesäleirejä tutulla konseptilla, suunnattuna koululaisille ja esikoululaisille.

Kesäleireillä on luvassa salibandyn harjoittelua ja pelaamista sekä muuta liikuntaa sisällä ja ulkona. Päivän aikana nautitaan myös lounas. Leirien ohjaajina toimii EräViikinkien huippuvalmentajia ja liikunnanohjaajia sekä maajoukkuepelaajat Jani Kukkola ja Lauri Kapanen. Leirien koordinaattorina toimii liigajoukkueen valmentaja ja kokenut leiriohjaaja Tomi Rastas.

Kesällä 2017 leirejä järjestetään:

  • Pohjois-Helsingissä Tapanilan Mosahallissa (Erätie 3, 00730 Helsinki)
  • sekä lisäksi myös Itä-Helsingissä Liikuntamyllyssä (Myllypurontie 1, 00920 Helsinki)

Leirien kuvaus:

  • Salibandyleiri 2004-2009 -syntyneille
  • Salibandyn starttileiri 2008-2011 syntyneille, jotka eivät vielä harrasta salibandya joukkueessa ja haluaisivat tutustua lajiin monipuolisesti (esimerkiksi salibandykouluista tai kerhoista uusiin perustettaviin joukkueisiin tulevat)
  • Tyttöleiri 2004-2010 -syntyneille tytöille. Ensimmäisellä leiriviikolla 5.-9.6 on kokonaan oma tyttöleiri, jossa ohjaajana toimii naisten liigajoukkueen pelaajia/toimijoita. Muillekin viikoille voi tyttöjä voi toki ilmoittautua.

Salibandyleiri ja starttileiri ovat liikunnallisia salibandyleirejä, jotka sisältävät myös hauskanpitoa ja yhdessäolemista muiden leiriläisten kanssa sekä muita oheislajeja. Ne sopivat sekä pojille ja tytöille.

Leireille ilmoittautuneet jaetaan iän mukaan pienryhmiin.


Leiriajankohdat ja -paikat:

Ensimmäinen leiriviikko: 5. - 9.6.2017 joka arkipäivä ma-pe klo 9-15 Salibandyleiri ja Starttileiri. Leiripaikkoina: Mosahalli ja Liikuntamylly.

Toinen leiriviikko: 12.-16.6.2017 joka arkipäivä ma-pe klo 9-15 Salibandyleiri ja Starttileiri. Leiripaikkoina: Mosahalli ja Liikuntamylly.

Kolmas leiriviikko: 19.-21.6.2017 ma-ke klo 9-15 Salibandyleiri (2004-2011 synt.). Leiripaikkana: Mosahalli.

Elokuun leiriviikko: 31.7-4.8.2017 joka arkipäivä klo 9-15 Salibandyleiri ja Starttileiri. Leiripaikkana: Mosahalli

HUOM! Juhannusviikolla (19.-21.6) ei erillistä starttileiriä.

Tyttöleiriviikko: 5.-9.6.2017 joka arkipäivä ma-pe klo 9-15. Leiripaikkana: Mosahalli

Ilmoittautua voi yhdeksi viikoksi mille tahansa viikolle tai kahdelle
ensimmäiselle viikolle putkeen.

Leirien aikataulu:

Leireille lapsen voi halutessaan tuoda paikalle jo klo 8.30. Varsinaiset aktiviteetit alkavat päivittäin klo 9 ja päättyvät klo 15.00. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 16.00 saakka eli lapsi voi olla paikalla siihen saakka valvotusti.

Kesän aloituksen kohokohta!

EräViikingit (aiemmin Erän salibandyjaoston alla) on järjestänyt leirejä jo yli kymmenen vuotta ja vankalla kokemuksella vastaavat leirit ovat saavuttaneet suuren suosion, sillä osallistujia on ollut useasti yhdellä viikolla yli 100 lasta ja nuorta. Mukana on ollut paljon seuran jäseniä, mutta leirit ovat avoinna myös seuran ulkopuolisille lapsille ja nuorille. Starttileiri on hyvä tapa päästä tutustumaan lajiin ja seuran toimintaan. Päivät on rakennettu ammattitaitoisesti ja leirit tuovat osallistujille varmasti hienoja kokemuksia. Leirit on rakennettu salibandyn ympärille, mutta niihin kuuluu myös monipuolisesti muuta liikuntaa ja hauskanpitoa.

Hinnat:

EräViikinkien jäsenet (koskee kaudella 2016-2017 EräViikinkien, Erän ja SSV:n jäseniä):

- 1 viikko (viikot 23, 24 ja 31): 160 EUR

- 2 viikkoa kesäkuussa (viikot 23 ja 24): 295 EUR

- Juhannusviikon leiri (vko 25 ma-ke): 105 EUR

Ei-jäsenet:

- 1 viikko (viikot 23, 24 ja 31): 170 EUR

- 2 viikkoa kesäkuussa (viikot 23 ja 24): 310 EUR

- Juhannusviikon leiri (vko 25 ma-ke): 115 EUR

Sisaralennus:

- yllä mainituista hinnoista -10 EUR kunkin sisaruksen hinnasta

Leirin hinta sisältää osallistumisen leirille, jossa on useita päteviä ohjaajia, lounaan joka päivä, leirin T-paidan ja palkintoja leirin aikana pienissä kilpailuissa. Lisäksi hintaan kuuluu yhtenä päivänä keilailua.

Vakuutus:

Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että lapsellanne on joko salibandylisenssiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Allergiat:

Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä myClubin jäsentiedoissa sille varattuun kohtaan.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub -palvelun kautta. Klikkaa alta haluamasi leiriviikon kohdalta "ilmoittaudu tästä" ja syötä lapsesi myClub-tunnus (SSV:n jäsenien tulee luoda uusi tunnus), mikäli teillä on jo tunnus olemassa. Jos lapsi ei ole aiemmin ollut jäsen, luo lapsellesi uusi tunnus järjestelmään. Samalle lapselle ei saa luoda useita tunnuksia, järjestelmä herjaa mikäli nimi on jo käytössä. Ota siinä tapauksessa yhteyttä toimistollemme (toimisto (at) eraviikingit.fi)

Ilmoittautuminen myClub -palvelun kautta on varmistettu heti.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, peruutusehto on tämä:
Peruutukset ovat mahdollisia kaksi viikkoa ennen leirin alkua, sen jälkeen leirimaksuja voidaan hyvittää vain sairastumistapauksissa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku muodostuu myClub-järjestelmästä automaattisesti ilmoittautuessa.

Sisaralennuksen saamiseksi laittakaa ilmoittautumisen jälkeen sähköpostia toimistollemme (toimisto@eraviikingit.fi) niin muokkaamme laskun oikean suuruiseksi.

Lisätiedot EräViikinkien salibandytoimisto: puh. (09) 346 4252 tai s-posti toimisto (at) eraviikingit.fi


HUOM! Katsokaa huolellisesti, että valitsette alta oikean leirivaihtoehdon! Kahdeksi viikoksi ilmoittautuville on oma tapahtumansa ja lisäksi löytyy normaali- ja starttileirien omat tapahtumat, sekä Mosahallin ja Liikuntamyllyn tapahtumat.