salibandykerhot iltapäivisin kouluilla
kausi 2017-2018

Mitä on salibandyn iltapäiväkerhot?

Tapanilan Erän salibandyjaosto aloitti syksyllä 2013 koulujen liikuntasaleissa lasten iltapäiväkerhotoimintana salibandykerhoja. Kerhotoiminta jatkuu myös kaudella 2017-2018 EräViikinkien toimesta ja kerhoja tarjotaan muutamilla kouluilla ala-asteikäisille, niin tytöille kuin pojillekin.

Sisältö:
Kerhotoiminnan tarkoituksena on lisätä lasten liikkumista heti koulupäivän jälkeen oman koulun tiloissa mukavan harrastuksen parissa. EräViikingeissä meillä on vankka kokemus liikunta- ja kerhotoiminnan järjestämisestä. EräViikinkien koko seuraorganisaatiossa jäseniä on noin 2000 ja olemme tunnettuja laadukkaasta juniori- ja kasvatustyöstä.

Kerhoissa pääpaino on salibandyn pelaamisella rennolla otteella. Mikäli lapsi on kiinnostunut enemmän salibandyn harrastamisesta ja lajin oppimisesta, suosittelemme salibandykouluja tai joukkuetoimintaa.

Toiminnan organisointi:
Salibandykerhotoiminnan koordinaattorina ja vastuuhenkilönä toimii seuran valmennuspäällikkö Tomi Rastas, joka toimii myös EräViikinkien miesten liigajoukkueen valmentajana. Rastaalla on yli 20-vuoden valmennus- ja ohjaajakokemus salibandystä. Kerhotoiminnan ohjaajina tulee toimimaan seuramme ammattitaitoisia valmentajia sekä liikunnanohjaaja-opiskelijoita, joilla on kokemusta lasten valmentamisesta ja ohjaamisesta.

Ryhmät:

Ryhmät ja paikat (koulut), joissa toimintaa syksyllä järjestetään, julkaistaan tällä sivulla elokuun puolivälin paikkeilla. Alustavat koulut ovat ainakin:

- Tapanilan ala-aste
- Suutarinkylän peruskoulu (Töyrynummi)
- Suutarilan ala-aste
- Puistolanraitin ala-aste
- Lista täydentyy, kun asioista saadaan sovittua asianomaisten koulujen kanssa

Ilmoittautumiset:

Syksyn 2017 osalta ilmoittautuminen aukeaa elokuun puolivälin jälkeen, kun olemme koulujen kanssa saaneet sovittua ryhmien tunneista.

Ilmoittautuminen koskee koko kautta syksy 2017 + kevät 2018. Syksyksi 2017 mukaan ilmoittautuneet ovat automaattisesti mukana myös kevään 2018 ryhmissä eli erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Mikäli haluat peruuttaa osallistumisen kevätkaudeksi, soita tai lähetä sähköpostia toimistollemme. Pelkästään kevätkaudeksi 2018 voi myös ilmoittautua, jolloin maksaa vain kevätkauden maksun.

Osallistumismaksu lukukaudeksi 2017-2018:
Kerhon osallistumismaksu lukukaudella 2017-2018 laskutetaan kahdessa erässä syyskuussa 70 euroa ja tammikuussa 70 euroa.

Osallistumismaksu sisältää valmennuksen ja ohjauksen, jäsenyyden seuraan sekä vakuutuksen. Yhden kerhotunnin kesto on 45-60min. Kerho järjestetään syyskaudella 11.9 - 8.12.2017 välisenä aikana sekä kevätkaudella 8.1. - XX.5.2018. Poikkeuksena ovat koulujen loma-ajat, jolloin liikuntasali ei ole käytössä.
Osallistujien varustukseksi riittää liikunnallinen asustus, maila, sisäpelikengät ja juomapullo. Suojalaseja suositellaan.

Lisätietoja: EräViikingit toimisto puh. (09) 346 4252 tai sähköposti toimisto (at) eraviikingit.fi