hiihtolomaleiri 2018

EräViikingit järjestää koululaisille ja esikoululaisille HIIHTOLOMALEIRIN
maanantaista perjantaihin viikolla 8: 19. - 23.2 Mosahallilla. Luvassa on salibandyn harjoittelua ja pelaamista sekä muuta liikuntaa sisällä ja ulkona. Päivän aikana nautitaan myös lounas. Leirin ohjaajina toimivat EräViikinkien valmentajat sekä liikunnanohjaajat, liiga- ja maajoukkuepelaaja Jani Kukkola ja Lauri Kapanen. Leirikoordinaattorina toimii huippuvalmentajamme EräViikinkien liigajoukkueen
valmentaja Tomi Rastas.

Leirin ajankohta:

Leiri järjestetään viikolla 8 eli 19.-23.2.2018. Leirille on kolme vaihtoehtoista osallistumisajankohtaa:
1. Koko viikon leiri maanantaista perjantaihin 19.-23.2.

2. Maanantai-keskiviikko -leiri 19.-21.2.

3. Torstai-perjantai -leiri 22.-23.2.

Leiripäivien kesto on klo 9.00-15.00. Lisäksi lapsen voi tuoda leiripäivänä jo klo 8.30 alkaen ja hakea klo 16.00 mennessä, jona aikana lapsi on valvottuna.


Leiri-ikäluokat:
2004-2011 -syntyneille pojille ja tytöille. Leirille voi osallistua myös lapsia, jotka eivät ole mukana
joukkueissa tai salibandykouluissa! Ilmoittautumismäärän perusteella jaamme osallistujat eri ikä/tasoryhmiin ikäluokkien perusteella.

EräViikinkien leirit ovat saavuttaneet suuren suosion, sillä osallistujia on ollut vuosittain paljon joka leirillä. Päivät on rakennettu ammattitaitoisesti ja leirit tuovat osallistujille varmasti hienoja kokemuksia. Leirit on rakennettu salibandyn ympärille, mutta siihen kuuluu myös monipuolisesti muuta liikuntaa ja hauskanpitoa.

Hinta:

Koko viikon leiri (ma-pe): 170 euroa

Alkuviikko (ma-ke): 105 euroa

Loppuviikko (to-pe): 75 euroa

Sisaralennus: yllä mainituista hinnoista -10 EUR kunkin sisaruksen hinnasta. Sisaralennuksen saamiseksi laita ilmoittautumisen jälkeen sähköpostia toimisto@eraviikingit.fi, niin muokkaamme laskua.

Leirin hinta sisältää osallistumisen leirille, laadukkaan ohjauksen, lämpimän ruokailun leiripäivinä ja mahdollisia palkintoja leirin aikana pienissä kilpailuissa. Lisäksi lapsen voi tuoda leiripäivänä jo klo 8.30 alkaen ja hakea klo 16.00 mennessä, jona aikana lapsi on valvottuna.

Vakuutus

Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että lapsellanne on joko salibandylisenssiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Yhteistyökumppanimme LähiTapiola tarjoaa erinomaista ja kattavaa Urheilijaturvaa, lue lisää www.vakuutuskanava.fi/eraviikingitIlmoittautumiset:

Lisätiedot leiristä toimistolta:
puh (09) 346 4252
sähköposti: toimisto@eraviikingit.fi


Ilmoittautuminen hiihtolomaleirille tapahtuu EräViikinkien käytössä olevan myClub-järjestelmän avulla. Klikkaa alta valitun leirivaihtoehdon kohdalta "ilmoittaudu tästä" ja syötä lapsesi myClub-tunnus. Jokaisella EräViikinkien (tai aiemmin Tapanilan Erän salibandyjaoston) joukkueissa, salibandykouluissa tai kerhoissa toimivalla lapsella tai aiemmin toiminnassa mukana olleella on myClub-tunnus. Jos lapsi on osallistunut leireille aiemmin, mutta ei ole muuten jäsen, käytä
silloinkin aiempaa tunnustasi. Mikäli et muista enää tunnustasi, voit
ottaa yhteyttä toimistollemme. Mikäli lapsesi ei ole jäsen, luo
lapsellesi tunnus järjestelmään, klikkaamalla "ilmoittaudu tästä" ja
valitsemalla sen jälkeen "uusi jäsen - rekisteröidy".

Muista kirjata jäsentietoihin ehdottomasti ruoka-aine allergiat, jotka pitää huomioida leirin ruokailuissa.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, peruutusehto on:

Peruutukset ovat mahdollisia kaksi viikkoa ennen leirin alkua, sen jälkeen ilmoittautuminen on lopullisesti sitova.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kokoontuminen leirin aloituspäivänä klo 9.00 Mosahallille.


Tervetuloa!