Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mika Ahonen on EräViikinkien uusi päävalmentaja 

16.06.2017 17:30

eraviikingit.jpg

EräViikingit on tehnyt kahden vuoden sopimuksen mestarivalmentaja Mika ”Amu” Ahosen kanssa. Ahonen seuraa tehtävässään Jyri Korsmania, joka toimi menneellä kaudella joukkueen päävalmentajana. Korsman jäi pois joukkueen valmennuksesta omasta aloitteestaan ja pitää ensi kaudella välivuoden valmennuksesta. Ahonen puolestaan valmensi menneellä kaudella Ruotsin Superliigan FC Helsingborgia.     

Mika Ahonen on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäimpiä valmentajia kymmenellä suomenmestaruudellaan. Lisäksi vyölle on tarttunut mestaruuksia kansainvälisiltä kentiltä, kuten seurajoukkueiden Eurooppa, ja Champions cupin mestaruudet IFK:ssa ja Viikingeissä. Viimeisimpänä kruununa Ahonen oli voittamassa Suomen maajoukkueen kanssa maailmanmestaruuden joulukuussa Latvian Riiassa.   Amppari.jpg

EräViikinkien manageri Kurre Westerlund onkin tyytyväinen joukkueen uuteen valmentajaan ja haluaa kiittää myös Jyri Korsmania hienosta viime kaudesta: 

  • Jyri teki loistavaa työtä viime kaudella joukkueen kanssa ja haluankin kiittää häntä siitä. Amu tuo joukkueeseen rutkasti kokemusta ja omalla osaamisellaan pitää joukkueen varmasti kilpailukykyisenä myös tulevaisuudessa. Aiomme myös tälläkin kaudella nauttia oman juniorityömme hedelmistä ja liigakartalle noussee jälleen uusia talentteja omista junioreista, Westerlund lisää. 

 Myös EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava on tyytyväinen Ahosen valintaan: 

  • Todellisia huippuvalmentajia on salibandyssa vähän ja Ahonen lukeutuu ehdottomasti tähän joukkoon. ”Amu” on omalta osaltaan ollut jo vuosia lajin kehityksen kärjessä ja on ollut hienoa huomata, miten innoissaan kokenut valmentaja on päästessään tähän uuteen seuraan mukaan. Myös Korsmanin kanssa on käyty keskustelua siitä, että Jyri jatkaisi seurassa jossain pienemmässä roolissa ja yhteistyö jatkuu varmasti erinomaisena siihenkin suuntaan jatkossa. 

 

Mika Ahonen odottaakin jo innolla tositoimiin pääsemistä uuden joukkueen kanssa. 

Vuosi Ruotsissa teki itselleni hyvää ja näki asioita vähän eri kantilta. Joukkueessa ja koko seurassa on valtavasti potentiaalia. On hienoa päästä jälleen kotimaahan ja etenkin EräViikinkeihin. Tavoitteena on viedä joukkuetta pelillisesti eteenpäin ja tiivistää yhteistyötä myös Erä Akatemian kanssa. Seuran hyvää juniorityötä pitää vaalia ja potentiaaliselle nuorille on löydyttävä tilaa myös edustusjoukkueesta, Ahonen linjaa. 

Teksti: EräViikingit tiedotus

Kuva: Salibandyliiga

19.02.2018Viikkoraportti: Akatemialla haastavaa - B-pojat hienoon voittoon
18.02.2018Piste laiha lohtu EräViikingeille
17.02.2018EräViikingit yllätti SB-Pro:n
16.02.2018Vaittinen: Huomenna pitää pelata rohkeasti
14.02.2018Kapaselle historiallinen osuma - EräViikingit niukkaan voittoon
12.02.2018Viikkoraportti: Jälleen paljon onnistumisia
10.02.2018EräViikinkien puolustus piti - Oulun reissulta tärkeät pisteet mukaan
10.02.2018EräViikingit haki pisteet Sipoosta
10.02.2018EräViikingit hakee revanssia Oulusta
10.02.2018Naiset lauantaina paikalliskamppailussa

Siirry arkistoon »