Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mikä ihmeen EräViikingit? - Usein kysytyt kysymykset

12.04.2016

Tälle sivulle olemme kerännyt tärkeitä kysymyksia ja vastauksia maailman suurimman salibandyseuran EräViikinkien osalta. 

1) Mikä ihmeen EräViikingit?

Tapanilan Erä ja SSV yhdistävät toimintojaan keväällä 2016. EräViikingeissä on noin 2000 jäsentä. Seuralla on miesten ja naisten liigajoukkueet, farmijoukkue miesten divarissa sekä kaikissa tyttöjen ja poikien juniori-ikäluokissa joukkueita.

EräViikingit-nimi kunnioittaa vanhoja menestyneitä seuroja ja niiden perinteitä. Tämä nimi kertoo myös siitä, että seura matkaa kohti tulevaisuutta yhtenä isona perheenä.

2) Miksi tähän yhdistymiseen päädyttiin?

Huipulla pysyminen vaatii uusia, rohkeita avauksia. Tällä pystytään vahvistamaan koko seuraa, organisaatiota, tekijöitä ja löytämään vahvuuksia molemmista seuroista. Suomalaisen salibandyn kannalta tämä on myös iso asia. Pääkaupunkiseutu tarvitsee sellaisen huippu-urheilutuotteen, joka on kiinnostava kaikilla sektoreilla – niin ottelutapahtuman kuin menestykseen kykenevän joukkueen osalta. Keskeinen intressimme on myös pyrkiä saamaan Helsinkiin palloiluhalli, joka tarjoaa huippuluokan puitteet liigasalibandylle. Maailman suurin salibandyseura tuo uutta nostetta myös yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

3) Mitä fuusio tarkoittaa vanhojen seurojen eri joukkueiden osalta?

EräViikingeistä löytyy jokaiselle oma paikkansa ja roolinsa. laajapolun kannalta tämä mahdollistaa sen, että EräViikingit pystyy rakentamaan sekä huippu-, kilpa- että harrasteurheilupolulle sellaiset mallit, joista jokainen voi löytää oman väylänsä. Pelaajat haluavat eri asioita salibandylta, EräViikingit vastaa myös niihin toiveisiin.

4) Mikä on uuden seuran kotipesä? Tapanila vai Itä-Helsinki?

EräViikingit on koko Helsingin joukkue. Seuralla on toimintaa koko Helsingissä.

5) Missä liigajoukkueet pelaavat kotiottelunsa?

Helsinki tarvitsee puitteet huippusalibandylle. Tällä hetkellä EräViikinkien mieten liigajoukkue pelaa Vantaan Energia Areenalla, joka tarjoaa huippuolosuhteet pääsarjatasolle. Naisten liigajoukkue ja divarin farmijoukkue, sekä juniorien SM-joukkueet pelaavat kotiottelunsa Mosahallissa Helsingissä.

 

17.01.2018Huhtimo jatkaa maajoukkueen valmennuksessa
14.01.2018Vuosi alkoi murskavoitolla Kuopiossa
14.01.2018Salibandyvuosi 2018 starttaa Kuopiossa
11.01.2018Ilmoittautuminen salibandykouluihin nyt avoinna - myös suosittu hiihtolomaleiri lähestyy
30.12.2017Vuosi päättyi tappioon - TPS parempi rankkareilla
26.12.2017EräViikingit saa vieraita Turusta - Kumman putki katkeaa?
21.12.2017Legendat palasivat Mosahalliin
18.12.2017Huhtimo: Nyt reenataan ennen kinkun syömisiä
18.12.2017Vaikeuksien kautta voittoon
16.12.2017Loistava alku riitti - EräViikingit tyrehdytti Happeen nousuyrityksen

Siirry arkistoon »