Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SB Vaasa jää pois salibandyn Divarista - EräViikingit Akatemia hakee sarjapaikkaa

16.05.2018

Salibandyliitto tiedotti, että SB Vaasa ei osallistu ensi kauden Divariin. Avautuvan paikan täyttämisestä päättää Salibandyliiton hallitus. Sarjapaikkojen täyttöjärjestyksen mukaisesti vapautuvaa sarjapaikkaa tarjotaan ensisijaisesti Divarin putoamiskarsinnan hävinneelle joukkueelle, EräViikingit Akatemialle ja EräViikingit on hakemassa sarjapaikkaa ensi kauden Divariin.

- Akatemia-mallimme on näyttänyt tuottavansa haluttuja tuloksia kahdella edellisellä kaudella, molempien kausien jälkeen noin kentällisen verran pelaajia on ottanut askeleen ylemmäs Salibandyliigaan, moni tietysti meidän seurassa. Uskon, että Divari on optimaalinen sarjataso mallimme kannalta ja siitä syystä tavoite on pelata Divarissa, kommentoi EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava.

EräViikingit Akatemian kulunut kausi oli tapahtumarikas. Ensimmäisellä tiedolla sarjapaikka säilyi päätöskierroksella, jonka jälkeen valituslautakunta kumosi aiemman tuomion ÅIF:n ja O2-Jyväskylän pistemenetyksistä, joka sysäsi EV Akatemian putoamiskarsintaan. Tikkurilan Tiikerit oli lopulta parempi otteluvoitoin 2-1 ja Akatemian kausi päättyi tippumiseen. 

- Putoamisesta huolimatta pelaajatilanteemme on tosi hyvä ja saadaan ensi kaudelle joka tapauksessa hyvin kilpailukykyinen joukkue jalkeille. Myös liigajoukkuetta on rakennuttu siihen malliin, että pelaajistoa pystytään hyödyntämään Akatemiassa entistä paremmin, aina silloin kun se palvelee pelaajan kehitystä, kertoo Naava.

- Akatemia on tavoitteelliselle pelaajalle hyvä paikka kehittyä ja edetä uralla. Mikäli tulemme pelaamaan kansallista sarjaa, haluamme luonnollisesti leventää myös Akatemian rinkiä niin aikuisikäisillä kuin A-juniori-ikäisillä pelaajilla, jolloin myös tulemme kartoittamaan mahdollisesti uusiakin pelaajia joukkueeseen, Naava jatkaa.

Salibandyliiton hallitus päättää vapautuvan paikan täyttämisestä 23. toukokuuta.

Yhteydenotot EräViikingit Akatemia:

Tomi Rastas

+358 50 384 47 47

tomi.rastas (a) eraviikingit.fi

28.03.2018Tietoa ja ilmoittautumiset joukkueisiin kaudelle 2018-2019
26.05.2018Salibandykoulujen päätösturnaus pelattiin Mosalla - kesäsalibandykouluihin ehtii vielä!
25.05.2018Tervetuloa takaisin Janne Hyvönen - katso koko sopimustilanne
24.05.2018Kaksi kovan luokan ammattilaista EräViikinkien taustalle
24.05.2018Liiga- ja Divarilisenssit vahvistettu - vapautunut Divaripaikka EräViikingit Akatemialle
23.05.2018Taitava puolustaja Teemu Metsälä EräViikinkeihin - "Yksi haaveista on ollut pelata isoveljen kanssa samassa jengissä"
21.05.2018Otto Blomqvist ja EräViikingit jatkosopimukseen
19.05.2018EräViikingit ja Ticketmaster yhteistyöhön - kausikortteihin merkittäviä uudistuksia
18.05.2018Grand Gaala juhlittu - tässä palkitut!
16.05.2018SB Vaasa jää pois salibandyn Divarista - EräViikingit Akatemia hakee sarjapaikkaa

Siirry arkistoon »