Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EräViikinkien Naisten kausi päättyi pronssijuhliin!

14.04.2018

EräViikingit päätti kautensa pronssimitaliin voittamalla PSS:n naisten Salibandyliigan pronssiottelussa 4-3. Ratkaisevan maalin iski Nea Korhonen, jolle maali oli kauden ensimmäinen osuma.

- Alkuun oltiin vähän purjeessa, mutta sitten tultiin takaa tasoihin ja ohitse. Vitsi, mikä fiilis oli kun sain tehtyä kauden ensimmäisen maalin ja ratkaisin sillä vielä ottelun. Fiilikset on kyllä ihan katossa, Korhonen iloitsi.

Jos ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat enimmäkseen porvoolaisten hallussa, vaikka ensimmäinen erä tasan 1-1 päättyikin. PSS taas onnistui iskemään kaksi maalia toiseen erään, mutta kolmanteen erään tuli aivan eri näköinen EräViikingit ja pelin hallinta siirtyi helsinkiläisille.

- Jos joskus on sanottu, että pelissä on aallonharja ja sitten se pohja, niin nyt voi sanoa, että käytiin niin molemmissa päissä. Ihan uskomatonta. Kaksi erää oltiin ihan purjeessa, mietittiin tosi paljon. En sano, että yrittämistä ei olisi ollut. Se on tietysti tällaisen nuoren joukkueen, siinä vähän liikaa mietittiin ja oltiin vähän passiivisia sekä vähän jäljessä jokaisella osa-alueella, EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo mietti.

- Kolmanteen erään nostettiin prässi, en oikeasti tiedä ihan tarkkaan, mitä tuossa tapahtui. Pelaajat otti ihan käsittämättömän kopin ja se kokemus, mikä oli Kooveen nelospelistä takaa rinnoille ja siitä jatkoille, siellä ohi, niin otettiin teemaksi se tuolla. Täytyy sanoa, että käsikirjoitus meni just sen mukaan.

Draaman kaarta ei puuttunut kauden viimeisestä ottelusta, mutta se oli tämän kauden tarinalle juuri sellainen päätös kuin EräViikinkien nuori joukkue ansaitsi. Rakennustyö on vielä kesken ja joukkueen tähtäin on pitkällä tulevaisuudessa. Silti osoitus siitä, että tämä joukkue pystyy venymään ja tekemään ratkaisuja, kertoo helsinkiläisseuran olevan oikealla tiellä.

Teksti: Joni Hildén

28.03.2018Tietoa ja ilmoittautumiset joukkueisiin kaudelle 2018-2019
23.04.2018Finaalisarjat tekevät paluun Salibandyliigaan
22.04.2018Plan Internationalin Matkalla -hanke vieraili EräViikinkien harjoituksissa
19.04.2018Kapteenin kausikatsaus: "Saatiin tällä kaudella se mitä ansaittiin"
18.04.2018Kapanen ja Kukkola maajoukkueeseen
18.04.2018Urheilujohtajan kausikatsaus: "EräViikinkien matka on vasta alussa ja juna on vakaasti liikkeellä"
17.04.2018Neljä pelaajaa EräViikingeistä U19-poikien maajoukkueeseen
16.04.2018Tärkeä palanen kiinni - Marko Juselius jatkaa EräViikingeissä
16.04.2018EräViikinkien jäsenkyselyn palkinnot arvottu
16.04.2018Viikkoraportti: C1-Pojille Mestaruus - Akatemia putosi

Siirry arkistoon »