Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Classic liian suuri vuori kiivettäväksi - EräViikingit kaatui saappaat jalassa

11.04.2018

EräViikingit ei onnistunut nousemaan voittoon välieräsarjan kolmannessa ottelussa Classicia vastaan, vaan taipui 5-6- tappioon Tampereella. Tappio tarkoitti sitä, että EräViikinkejä ei nähdä naisten Salibandyliigan loppuottelussa Hartwall Arenalla 21. huhtikuuta.

- Peli oli meiltä hyvä tänään, annan kyllä isot propsit nuorelle joukkueelle, että ei tultu ollenkaan tänne Tampereelle niin kuin usein tällaisessa tilanteessa oleva joukkue, pikkuisen alistuneena, niin me tultiin sillä asenteella, että sarja jatkuu, EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo kehui.

- Kyllä noi mimmit kovan työn tekivät tänään. Pakko sanoa, että ei olisi ollut vääryys, jos oltaisi päästy kerran kokeilemaan vielä Mosalla.

Ottelu oli alusta loppuun saakka tasaista kamppailua ja EräViikingit pystyi haastamaan vuosikaudet sarjaa hallinneen joukkueen, pistäen sen ajoittain hieman ahtaalle. Vielä ei aivan riittänyt voittoon ja Superfinaalipaikkaan, mutta taistelu antoi uskoa tulevaisuuteen.

- Onhan ne todella kokenut joukkue ja huomaa, että ovat pelanneet pitkään yhdessä. Kyllähän ne paikoista laittavat sisään, EräViikinkien Sara Piispa puntaroi.

- Numerot kertovat tietysti, miten sarja meni, mutta ei ne silti koko kuvaa kerro. Pelattiin kyllä ihan kohtuullisia otteluita ja näytettiin ihan hyviä otteita niitä vastaan.

Päällimmäisenä tunteena joukkueella on tietysti harmitus siitä, että matka Superfinaaliin katkesi Classicia vastaan, mutta kokonaiskuvaa katsoessa voi todeta, että kausi on ollut nousujohteinen ja joukkue on mennyt eteenpäin jokaisella osa-alueella. Matka on vasta alussa ja nuoren joukkueen tulostavoitteet ovat vasta tulevaisuudessa.

- Koko sarjan kuva oli se, että me pystyttiin koko ajan parantamaan ja kuromaan vastustajaa kiinni. Mun mielestä se on uskomatonta, miten nämä mimmit oppivat ja ottivat vastaan näin pienessä ajassa. Olen kyllä todella tyytyväinen. Nyt se vuori vaan oli turhan suuri vielä toistaiseksi, Huhtimo kiteytti.

EräViikinkien kausi jatkuu pronssiottelun merkeissä Porvoossa PSS:ää vastaan. Ottelun ajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta todennäköisesti peli tullaan pelaamaan lähiaikoina.

Teksti: Joni Hildén

28.03.2018Tietoa ja ilmoittautumiset joukkueisiin kaudelle 2018-2019
23.04.2018Finaalisarjat tekevät paluun Salibandyliigaan
22.04.2018Plan Internationalin Matkalla -hanke vieraili EräViikinkien harjoituksissa
19.04.2018Kapteenin kausikatsaus: "Saatiin tällä kaudella se mitä ansaittiin"
18.04.2018Kapanen ja Kukkola maajoukkueeseen
18.04.2018Urheilujohtajan kausikatsaus: "EräViikinkien matka on vasta alussa ja juna on vakaasti liikkeellä"
17.04.2018Neljä pelaajaa EräViikingeistä U19-poikien maajoukkueeseen
16.04.2018Tärkeä palanen kiinni - Marko Juselius jatkaa EräViikingeissä
16.04.2018EräViikinkien jäsenkyselyn palkinnot arvottu
16.04.2018Viikkoraportti: C1-Pojille Mestaruus - Akatemia putosi

Siirry arkistoon »