Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle

10.03.2018

EräViikingit varmisti sijoituksensa runkosarjan kolmantena voittamalla Esport Oilersin Vantaan Energia Areenalla 9-3. Tahmean alun jälkeen EräViikingit nousi ja latoi maaleja kuin vanhaan malliin.

- Oli hieno tason nosto torstain pelistä. Tärkeä voitto, kolme maalia kun päästään, niin sillä pystyy hyvin usein voittamaan pelejä, EräViikinkien Ilkka Koski iloitsi.

Ilkka_Koski_taistelemassa.jpg

Koski onnistui itse myös tekemään maalin ottelussa, mutta muitakin iloisia asioita oli EräViikingeillä lauantaina. Pitkään poissa ollut Jukka Soini teki paluun pelikentillä ja mies oli hyvin mielissään siitä, että pääsi vihdoin pelaamaan.

- Todella siistiä oli olla taas mukana. Alkulämmittelyjä on tullut vedettyä ja tsempattua kavereita, mutta mukavaa oli taas pitkästä aikaa, Soini myhäili.

Iloinen asia oli myös Miko Kailialan paluu yhden ottelun poissaolonsa jälkeen takaisin kehiin. Maalintekijä osoitti kyvykkyytensä iskemällä todellisen maalintekijän maalin nollakulmasta. Torstain ottelusta tasoa nostettiin hienosti, mutta siihen vaadittiin myös kovia otteita.

- Torstaina oli kyllä sellainen räpellys, että perjantaina istuttiin sitten vähän pidemmän aikaa tai oikeastaan viisikoittain. Yhdelle viisikolle sanottiin, että ei tarvitse tulla. Käytettiin vähän kovemmalla, ei ihan huudettu, mutta sanottiin vähän kovemmalla kädellä, että näin ei voi näihin peleihin tulla, jos meinataan pärjätä, EräViikinkien päävalmentaja Mika Ahonen paljasti.

- Parani huomattavasti ja sitten vielä aamulla muistutettiin, kun tultiin tänne ensimmäistä kertaa aamutreenejä pitämään halliin, vielä kerran että pitäisi alkaa tapahtumaan.

EräViikingit oli runkosarjassa voiton myötä kolmas ja pääsee valitsemaan maanantaina vastustajan pudotuspeleihin kolmantena. Ensimmäinen pudotuspeli pelataan jo keskiviikkona 14. maaliskuuta kello 18:30 alkaen Vantaan Energia Areenalla.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Juhani Järvenpää

17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle
10.03.2018Taktiikan muutos toi naisille voiton
10.03.2018EräViikingit taistelee kotiedusta - Kukkola vaatii playoffs-ilmettä

Siirry arkistoon »