Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Taktiikan muutos toi naisille voiton

10.03.2018

TPS.jpg

EräViikingit matkusti lauantaina Turkuun TPS:n vieraaksi. Vierasmatka oli erittäin onnistunut, sillä tuloksena oli viides voitto putkeen. Tällä kertaa voitto irtosi lukemin 5-1. Valmennuksen ensimmäisen erän jälkeen tekemä taktinen muutos varmisti voiton.

Yksi voiton avaimista oli hienosti pelannut maalivahti Laura Loisa. Hänen pelaamisensa saa kiitosta sekä valmennukselta että pelaajilta.

-Tiukka peli ja tänään saatiin kamppailla kunnolla 60 minuuttia! Loisa oli tänään pari askelta edellä naapurin maalivahtia ja antoi meille mahdollisuuden voittaa tänään, EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo kiitteli.

Kaksi maalia ottelussa iskenyt kapteeni Anna Yli-Kojola oli samoilla linjoilla Huhtimon kanssa.

-Täytyy nostaa yksi pelaaja, joka sinetöi voittomme. Lare maalissa oli jälleen kerran huikea, Yli-Kojola sanoi ottelun jälkeen.

Ottelu oli vaikea EräViikinkien kannalta, mutta valmennus oli hereillä ja teki joukkueen taktiikkaan muutoksen, joka osaltaan auttoi helsinkiläiset voittoon.

-Tiukka matsi. Eka erä oltiin vähä ulkona pelistä sekä pallollisena että pallottomana. Valmennus reagoi tähän ja muutettiin systeemiä. Päästiin paremmin pelaamaan omaa peliä ja saatiin tarvittavat maalit, Anna Yli-Kojola taustoitti.

Huhtimo puolestaan totesi, että tällä kertaa voitto vaati pieniä kokeiluja, mutta se kannatti, sillä lopulta jyvä alkoi löytyä.

-TPS hallitsi pallollista peliä ja meillä oli hiukan hankalaa karvauksen kanssa ja ei päästy kiinni omaan pallolliseen tekemiseen. Kokeiltiin eri tasoja pallottomassa pelissä ja pikkuhiljaa rupesi löytyy jyvä ja saatiin tärkeitä maaleja ja sitä kautta oltiin kiinni voitossa, Huhtimo sanoi.

-Kaiken kaikkiaan tasainen vääntö ja pelattiin joukkueena hyvin, kapteeni Anna-Yli-Kojola kehui joukkuettaan.

Teksti: Juho Kojima

Kuva: Salibandyliiga

17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle
10.03.2018Taktiikan muutos toi naisille voiton
10.03.2018EräViikingit taistelee kotiedusta - Kukkola vaatii playoffs-ilmettä

Siirry arkistoon »