Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sällström: Voittoputki jatkuu

01.03.2018

EräViikingit kohtaa perjantaina runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan O2-Jyväskylän. Kotijoukkue on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisessä ottelussa Daniela Westerlund ratkaisi voiton EräViikingeille NST:stä jatkoajalla lukemin 4-3.

O2-Jyväskylä on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä, mutta eroa kahdeksantena olevaan NST:hen on vain kaksi pistettä. Pudotuspeleihin pääsee kahdeksan parasta joukkuetta. EräViikingit puolestaan on tällä hetkellä sarjassa viidentenä. Eroa neljänteen sijaan on kaksi pistettä. Neljäntenä tällä hetkellä oleva PSS on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin EräViikingit, joten Mosahallissa taistellaan perjantaina todella tärkeistä pisteistä.

Myös EräViikinkien valmentajat ovat tutkineet sarjataulukkoa ennen viimeistä runkosarjan kotiottelua.

-Viimeisimmät pelit on mennyt ihan mukavasti ja sarjataulukossa on tiukkaa molempiin suuntiin, niin siinä mielessä kivat lähtökohdat hyvälle ottelulle. Vielä kun O2:lla on isosti panosta, niin hieno vääntö saadaan aikaan, valmentaja Marko Vaittinen pohtii.

Joukkueen puolustaja Trine Sällström lähtee otteluun intoa puhkuen.

-Jaossa on arvokkaita pisteitä pleijareita silmällä pitäen, joten tärkeä peli kyseessä. Siitä lähdetään, että voittoputki jatkuu. Torstaina vedetään hyvät valmistavat treenit ja perjantaina ollaan valmiita, Sällström toteaa iloisesti.

Tämän kauden aikana naisten Salibandyliigassa on jouduttu tottumaan verkkaisempaan rytmiin, koska otteluita on vähemmän. Mutta viime aikoina pelejä on ollut sopivaan tahtiin.

-Nyt pelejä on ollut ihan mukavaa tahtia ja se on tuonut hyvän rytmin tekemiseen ja vaikka pienet vaivat ja sairastelut onkin ajoittain kaventanut rosteria, niin valmiudet peliin on ihan erilaiset, kuin pitkän treenijakson jälkeen. Uskon vahvasti, että jatketaan voittoputkea, kunhan ollaan startista alkaen valmiina, Valmentaja Marko Vaittinen sanoo.

EräViikingit-O2-Jyväskylä Mosahallissa perjantaina 18:30.

Teksti: Juho Kojima

17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle
10.03.2018Taktiikan muutos toi naisille voiton
10.03.2018EräViikingit taistelee kotiedusta - Kukkola vaatii playoffs-ilmettä

Siirry arkistoon »