Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EräViikingit haki pisteet Sipoosta

10.02.2018

EräViikingit nappasi 7-3- voiton Sipoosta ÅIF:n vieraana. Ottelu alkoi vierasjoukkueen osalta vauhdikkaasti, sillä pienen alkutunnustelun jälkeen EräViikingit aloitti maalikarkelot. Ensimmäinen erä päättyikin helsinkiläisten 3-0- lukemiin.

- Saatiin kyllä hyvä startti. Classic- pelissä hävittiin ensimmäiseen erään se peli ja sitten tuossa edellisessä, PSS-pelissä puhuttiin paljon siitä, että pitää olla valmis siihen peliin eikä voi mennä ensimmäiseen erään odottelemaan, että mitä tapahtuu vaan pitää ottaa kuskin paikka, EräViikinkien valmentaja Markus Huhtimo alusti.

Mahu_kannustaa_tyttoja.jpg

- Mimmit otti semihyvin kopin siitä ja saatiin maalien merkeissä se kuskin paikka. Pikkuisen siinä karvauksessa oltiin passiivisempia, mutta se oli tietoinen ratkaisu. Yritettiin tavallaan vetää tiiviimpi pakka, ehkä vähän teemalla, että pyritään iskemään vastaankin siitä ja luovutaan siitä pallollisesta hallinnasta. Tavallaan se onnistuikin siinä ja päästiin kaulaa ottamaan.

Pelillisesti EräViikingit tuntui olevan koko ottelun ajan vastustajaansa edellä eikä sellaisia hätätilanteita tullut missään vaiheessa ottelua. Vierailijoiden suurimmat sankarit olivat ilman muuta 2+1 tehot tehnyt Elina Vanhanen sekä pari maalia iskenyt Aino Tuokkola.

- Ylivoimalla tuli hyvä syöttö ja sain siitä vedon ykkösellä. Siinä toisessa sain Trineltä (Sällström) syötön ja pääsin yksin läpi. Siitä oli sitten helppo laittaa pallo maaliin, Tuokkola kertasi osumiaan.

Voitosta ja omista tehoistaan huolimatta Tuokkola ei ollut kovin tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen, vaikka kaksi pistettä matkasikin Helsinkiin.

- Me ei pystytty pelata sitä meidän parasta peliämme, millaista olisimme voineet pelata. Välillä pallo pomppi, mutta loppua kohden sitten parannettiin. Toinen erä oli vähän heikompi meiltä, Tuokkola totesi.

Seuraavan kerran EräViikingit pelaa viikon päästä lauantaina, jolloin vieraaksi Mosahalliin saapuu SB-Pro.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Juhani Järvenpää

19.02.2018Viikkoraportti: Akatemialla haastavaa - B-pojat hienoon voittoon
18.02.2018Piste laiha lohtu EräViikingeille
17.02.2018EräViikingit yllätti SB-Pro:n
16.02.2018Vaittinen: Huomenna pitää pelata rohkeasti
14.02.2018Kapaselle historiallinen osuma - EräViikingit niukkaan voittoon
12.02.2018Viikkoraportti: Jälleen paljon onnistumisia
10.02.2018EräViikinkien puolustus piti - Oulun reissulta tärkeät pisteet mukaan
10.02.2018EräViikingit haki pisteet Sipoosta
10.02.2018EräViikingit hakee revanssia Oulusta
10.02.2018Naiset lauantaina paikalliskamppailussa

Siirry arkistoon »