Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EräViikingit haki pisteet Sipoosta

10.02.2018

EräViikingit nappasi 7-3- voiton Sipoosta ÅIF:n vieraana. Ottelu alkoi vierasjoukkueen osalta vauhdikkaasti, sillä pienen alkutunnustelun jälkeen EräViikingit aloitti maalikarkelot. Ensimmäinen erä päättyikin helsinkiläisten 3-0- lukemiin.

- Saatiin kyllä hyvä startti. Classic- pelissä hävittiin ensimmäiseen erään se peli ja sitten tuossa edellisessä, PSS-pelissä puhuttiin paljon siitä, että pitää olla valmis siihen peliin eikä voi mennä ensimmäiseen erään odottelemaan, että mitä tapahtuu vaan pitää ottaa kuskin paikka, EräViikinkien valmentaja Markus Huhtimo alusti.

Mahu_kannustaa_tyttoja.jpg

- Mimmit otti semihyvin kopin siitä ja saatiin maalien merkeissä se kuskin paikka. Pikkuisen siinä karvauksessa oltiin passiivisempia, mutta se oli tietoinen ratkaisu. Yritettiin tavallaan vetää tiiviimpi pakka, ehkä vähän teemalla, että pyritään iskemään vastaankin siitä ja luovutaan siitä pallollisesta hallinnasta. Tavallaan se onnistuikin siinä ja päästiin kaulaa ottamaan.

Pelillisesti EräViikingit tuntui olevan koko ottelun ajan vastustajaansa edellä eikä sellaisia hätätilanteita tullut missään vaiheessa ottelua. Vierailijoiden suurimmat sankarit olivat ilman muuta 2+1 tehot tehnyt Elina Vanhanen sekä pari maalia iskenyt Aino Tuokkola.

- Ylivoimalla tuli hyvä syöttö ja sain siitä vedon ykkösellä. Siinä toisessa sain Trineltä (Sällström) syötön ja pääsin yksin läpi. Siitä oli sitten helppo laittaa pallo maaliin, Tuokkola kertasi osumiaan.

Voitosta ja omista tehoistaan huolimatta Tuokkola ei ollut kovin tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen, vaikka kaksi pistettä matkasikin Helsinkiin.

- Me ei pystytty pelata sitä meidän parasta peliämme, millaista olisimme voineet pelata. Välillä pallo pomppi, mutta loppua kohden sitten parannettiin. Toinen erä oli vähän heikompi meiltä, Tuokkola totesi.

Seuraavan kerran EräViikingit pelaa viikon päästä lauantaina, jolloin vieraaksi Mosahalliin saapuu SB-Pro.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Juhani Järvenpää

28.03.2018Tietoa ja ilmoittautumiset joukkueisiin kaudelle 2018-2019
26.05.2018Salibandykoulujen päätösturnaus pelattiin Mosalla - kesäsalibandykouluihin ehtii vielä!
25.05.2018Tervetuloa takaisin Janne Hyvönen - katso koko sopimustilanne
24.05.2018Kaksi kovan luokan ammattilaista EräViikinkien taustalle
24.05.2018Liiga- ja Divarilisenssit vahvistettu - vapautunut Divaripaikka EräViikingit Akatemialle
23.05.2018Taitava puolustaja Teemu Metsälä EräViikinkeihin - "Yksi haaveista on ollut pelata isoveljen kanssa samassa jengissä"
21.05.2018Otto Blomqvist ja EräViikingit jatkosopimukseen
19.05.2018EräViikingit ja Ticketmaster yhteistyöhön - kausikortteihin merkittäviä uudistuksia
18.05.2018Grand Gaala juhlittu - tässä palkitut!
16.05.2018SB Vaasa jää pois salibandyn Divarista - EräViikingit Akatemia hakee sarjapaikkaa

Siirry arkistoon »