Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EräViikingit saa vieraita Turusta - Kumman putki katkeaa?

26.12.2017

EräViikinkien kausi jatkuu lauantaina, kun Vantaan Energia Areenan matolle saapuu vieraita Suomen entisestä pääkaupungista, Turusta. Kolmen ottelun voittoputkessa seilaavan TPS:n kausi on ollut kaksijakoinen, kun voittoputkia on seurannut tappioputket.

- TPS on aina ollut hyvä puolustusjoukkue. Niillä on aina ollut hyvä puolustusasenne. Vuodesta toiseen siellä on ollut hyviä nuoria taitavia pelaajia. Se on vaarallinen ja hyvin kokonaisvaltainen joukkue. Heillä on taitoa hyökkäyspäässä ja hyvä puolustus sekä loistava veskaripeli, EräViikinkien puolustaja Ilkka Koski arvioi tulevaa vastustajaa.

Ilkka_Koski_2017.jpg

Ottelua isännöivä EräViikingit lähtee kamppailuun kakkospaikalta. Joulutauon aikana kinkkujen syönnin lomassa on myös laitettu pakettia entistä ehommaksi ja mahdollisesti myös pukin kontista on löytynyt uusia kikkoja tulevia koitoksia varten.

- Viimeiset matsit on mennyt oikein lupaavasti joukkueella ja joukkueessa on hyvä henki. Saatiin vielä pieni joulutauko tähän väliin, niin tuli lisäenergiaa joulusta nauttien. Nyt isketään kevätkauteen ja tästä alkavat uudet pelit, Koski heitti.

Jos TPS:n kausi on ollut pientä vuoristorataa, niin paketti ei ole ollut helsinkiläisilläkään koko kautta täysin kasassa. Viime aikoina peli on löytänyt omat uomansa ja se on näkynyt pelikentällä myös tuloksellisesti, josta todisteena on kahdeksan ottelun voittoputki.

- Samalla teemalla lähdetään kuin näissä viime peleissäkin. Pelataan omaa aktiivista peliä, ollaan pallolla aktiivisia ja ollaan tarkkana pallon kanssa, että mennään hyökkäysalueelle helposti ja pidetään pallosta huolta ja mennään kohti maalia. Sieltä ne maalit tulevat, Koski mietti strategiaa.

Koskella alkukausi oli koko muun joukkueen tavoin hieman vaikeahko, mutta nyt on mies löytänyt paikkansa joukkueen kokoonpanosta.

- Alku oli vähän vaikea, mutta nyt kun on päässyt pelille enemmän, niin itseluottamus on noussut pikku hiljaa ja päässyt peliin sisälle, turha miettiminen on jäänyt sikseen. Koko ajan parempaan ja silloin kun on pysynyt ketju kasassa, niin silloin on saanut toteutettua samoja juttuja pelistä, treenistä toiseen ja silloin on peli mennyt itselläni sekä kaikilla ketjulaisilla eteenpäin, Koski kiteytti.

EräViikingit kohtaa TPS:n Vantaan Energia Areenalla lauantaina 30. joulukuuta kello 16. Liput otteluun myy Lippuagentti.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Salibandyliiga

20.03.2018Akatemian kausi jatkuu putoamiskarsinnoissa
19.03.2018VIIKKORAPORTTI: A-Pojat upeasti välieriin, myös A-tytöt puolivälieriin
17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle

Siirry arkistoon »