Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Legendat palasivat Mosahalliin

21.12.2017

Mosahallille oli saapunut runsain mitoin yleisöä seuraamaan, kun EräViikinkien liigajoukkue kohtasi EräViikingit Alumni- joukkueen. Ottelun lopputulos oli selkeä, vaikka ei niin ennalta arvattava. Liigajoukkue vei ottelun nimiinsä 7-2- numeroin.

- Kova matsi oli, kuten odottaa saattoi. Siistiä oli pelata. Ehkä lähdettiin tuohon alkuun liian innokkaasti ja oltiin pyörryksissä tuo ensimmäinen erä, mutta en tiedä, ehkä liigajengi alkoi ottamaan vähän löysää pois ja päästiin vähän siinä mukaan, Viikinkejä viimeksi kaudella 2015-16 edustanut Harri Forstén tunnelmoi.

- Oli tosi kiva pelata ja vääntää. Kiva, että EräViikingit oli siinä täysillä messissä tai ainakin siltä se näytti ja tuntui.

Helenius_ja_Forsten.jpg

Forstén kuului niihin pelaajiin joukkueesta, jonka peliuran päättymisestä ei vielä ole ehtinyt vierähtämään niin pitkää aikaa, sillä miehen viimeinen ottelu oli samalla Viikinkien viimeinen peli Jyväskylän Monitoimihallissa Happeeta vastaan. Vuoden pidempi aika uran päättymisestä oli kulunut kuusi kautta Erän paidassa pelanneella ja kaksi kautta Viikinkejä edustaneella Jani Heleniuksella.

- Kyllähän tämä Mosa on huikea paikka. Niin paljon muistoja täältä, että tänne on aina spesiaalia tulla. Oli hieno tapahtuma ja kiva oli pelata, Helenius iloitsi.

Alumnin riveissä pelasi lukuisia sellaisia pelaajia, joilta löytyy vyöltään monia Suomen mestaruuksia sekä myös maailmanmestaruuksia. Suurinta osaa voi surutta kutsua suomalaisen salibandyn legendoiksi. Joukkuetta itseoikeutetusti tietysti kipparoi kaikkien aikojen legenda Mikael Järvi, joka pisti tossut naulaan vasta viime keväänä.

- Melkein kaikkien kanssa on tullut pelattua, niin Erässä kuin SSV:ssäkin ja sitten tuntee vuosien takaa. Hienoa oli heidän kanssaan pelata. Kaikki on huikeita ukkoja, Helenius kehaisi.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

20.03.2018Akatemian kausi jatkuu putoamiskarsinnoissa
19.03.2018VIIKKORAPORTTI: A-Pojat upeasti välieriin, myös A-tytöt puolivälieriin
17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle

Siirry arkistoon »