Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vaikeuksien kautta voittoon

18.12.2017

Piispa.jpg

(sara Piispa keräsi tehot 1+1)

EräViikinkien naisten edustusjoukkue nappasi hienon 5-2 voiton SSRA:sta sunnuntaina. Ottelu tarjosi jännitystä koko rahan edestä.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue hallitsi kentän tapahtumia täydellisesti. Pallo liikkui jouhevasti pelaajalta toiselle. EräViikinkien pelaaminen oli uskaltavaa, eikä vastustajalle annettu tilaa rakentaa omaa peliään. Aktiivisuus palkittiin kolmella maalilla, kun summeri soi erätauon merkiksi, ottelu näytti olevan kotijoukkueen hallinassa.

EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo iloitsi ensimmäisen erän onnistumisista, mutta ei kuitenkaan ollut aivan tyytyväinen joukkueen esitykseen.

-Startti oli melko hyvä ja saatiin hyvällä tahdilla iskettyä kolme maalia ja sitä kautta hyvä tatsi peliin. Kuitenki pikkusen homma valahti käsistä erän loppupuolella, mutta hyvässä johdossa päästiin erätauolle punomaan lisää juonia, päävalmentaja totesi.

Huhtimo jatkoi kertomalla, millaisilla teemoilla toiseen erään lähdettiin.

-Jotenki jäi silti erästä hieman fiilis et pallollisen ajat oli hiukan hakusessa ja siitä otettiin teemaa kakkos erään.

Ottelun toinen erä oli hyvä esimerkki siitä, kuinka nopeasti ottelun suunta voi vaihtua. EräViikinkien pelin punainen lanka oli täysin hukassa, ja ottelun hallinta siirtyi totaalisesti SSRA:lle. Vieraat onnistuivatkin tekemään kaksi maalia. EräViikingeillä oli suuria vaikeuksia päästä pois omalta alueeltaan. Tilannetta pahensi se, että kotijoukkueen ensimmäisen erän aktiivinen liike oli täysin poissa. Päävalmentaja Huhtimo totesikin, että joukkue oli pesukoneessa.

-Toinen erä olikin sitten oman valmennus uran suurimpia pesukoneita missä on mukana ollut! Kadotimme totaalisesti pelimme ja kentällä oli käytännössä yksi joukkue ja se ei ollut EräViikingit. Onneksi Laura Loisa oli virittänyt viulun kireälle ja oli pelipäällä. 2-0 pataan imartelee meidän tekemistä erästä.

viimeinenkään erä ei ollut helppo, sillä oululaiset painostivat tiukasti ja taistelivat loppuun asti. Kotijoukkueen kannalta helpottava 4-2 osuma syntyi ottelun loppupuolella tyhjiin. Tämän jälkeen Maura Paajanen tykitti loppulukemiksi 5-2 ajassa 59.59 Aino Tuokkolan syötöstä.

-Kolmas erä ja haettiin vauhtia peliin ja tiivistettiin siinä ryhmää, mutta todella haasteellinen peli oli meille, vaikka saatiin lopussa iskettyä helpottava tyhjiin ja vielä Tuokkola, Paajanen koristi tuloksen 5-2 lukemiin, Huhtimo kuvailee.

EräViikinkien joukkueesta löytyi tänään vaikeasta pelistä huolimatta monta onnistujaa. Maalilla torjunut Laura Loisa toimi vaikeina hetkinä todellisena muurina, antaen joukkueelle mahdollisuuden voittoon. Koko 2. Kenttä, jossa pelasivat Sara Piispa, Daniela Westerlund, Daniela Markelin, Elina Vanhanen ja Mirva Laitinen ansaitsee ison kiitoksen, sillä ketjun kaikki kolme hyökkääjää nappasivat itselleen kaksi tehopistettä.

Teksti: Juho Kojima

17.01.2018Huhtimo jatkaa maajoukkueen valmennuksessa
14.01.2018Vuosi alkoi murskavoitolla Kuopiossa
14.01.2018Salibandyvuosi 2018 starttaa Kuopiossa
11.01.2018Ilmoittautuminen salibandykouluihin nyt avoinna - myös suosittu hiihtolomaleiri lähestyy
30.12.2017Vuosi päättyi tappioon - TPS parempi rankkareilla
26.12.2017EräViikingit saa vieraita Turusta - Kumman putki katkeaa?
21.12.2017Legendat palasivat Mosahalliin
18.12.2017Huhtimo: Nyt reenataan ennen kinkun syömisiä
18.12.2017Vaikeuksien kautta voittoon
16.12.2017Loistava alku riitti - EräViikingit tyrehdytti Happeen nousuyrityksen

Siirry arkistoon »