Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vaikeuksien kautta voittoon

18.12.2017

Piispa.jpg

(sara Piispa keräsi tehot 1+1)

EräViikinkien naisten edustusjoukkue nappasi hienon 5-2 voiton SSRA:sta sunnuntaina. Ottelu tarjosi jännitystä koko rahan edestä.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue hallitsi kentän tapahtumia täydellisesti. Pallo liikkui jouhevasti pelaajalta toiselle. EräViikinkien pelaaminen oli uskaltavaa, eikä vastustajalle annettu tilaa rakentaa omaa peliään. Aktiivisuus palkittiin kolmella maalilla, kun summeri soi erätauon merkiksi, ottelu näytti olevan kotijoukkueen hallinassa.

EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo iloitsi ensimmäisen erän onnistumisista, mutta ei kuitenkaan ollut aivan tyytyväinen joukkueen esitykseen.

-Startti oli melko hyvä ja saatiin hyvällä tahdilla iskettyä kolme maalia ja sitä kautta hyvä tatsi peliin. Kuitenki pikkusen homma valahti käsistä erän loppupuolella, mutta hyvässä johdossa päästiin erätauolle punomaan lisää juonia, päävalmentaja totesi.

Huhtimo jatkoi kertomalla, millaisilla teemoilla toiseen erään lähdettiin.

-Jotenki jäi silti erästä hieman fiilis et pallollisen ajat oli hiukan hakusessa ja siitä otettiin teemaa kakkos erään.

Ottelun toinen erä oli hyvä esimerkki siitä, kuinka nopeasti ottelun suunta voi vaihtua. EräViikinkien pelin punainen lanka oli täysin hukassa, ja ottelun hallinta siirtyi totaalisesti SSRA:lle. Vieraat onnistuivatkin tekemään kaksi maalia. EräViikingeillä oli suuria vaikeuksia päästä pois omalta alueeltaan. Tilannetta pahensi se, että kotijoukkueen ensimmäisen erän aktiivinen liike oli täysin poissa. Päävalmentaja Huhtimo totesikin, että joukkue oli pesukoneessa.

-Toinen erä olikin sitten oman valmennus uran suurimpia pesukoneita missä on mukana ollut! Kadotimme totaalisesti pelimme ja kentällä oli käytännössä yksi joukkue ja se ei ollut EräViikingit. Onneksi Laura Loisa oli virittänyt viulun kireälle ja oli pelipäällä. 2-0 pataan imartelee meidän tekemistä erästä.

viimeinenkään erä ei ollut helppo, sillä oululaiset painostivat tiukasti ja taistelivat loppuun asti. Kotijoukkueen kannalta helpottava 4-2 osuma syntyi ottelun loppupuolella tyhjiin. Tämän jälkeen Maura Paajanen tykitti loppulukemiksi 5-2 ajassa 59.59 Aino Tuokkolan syötöstä.

-Kolmas erä ja haettiin vauhtia peliin ja tiivistettiin siinä ryhmää, mutta todella haasteellinen peli oli meille, vaikka saatiin lopussa iskettyä helpottava tyhjiin ja vielä Tuokkola, Paajanen koristi tuloksen 5-2 lukemiin, Huhtimo kuvailee.

EräViikinkien joukkueesta löytyi tänään vaikeasta pelistä huolimatta monta onnistujaa. Maalilla torjunut Laura Loisa toimi vaikeina hetkinä todellisena muurina, antaen joukkueelle mahdollisuuden voittoon. Koko 2. Kenttä, jossa pelasivat Sara Piispa, Daniela Westerlund, Daniela Markelin, Elina Vanhanen ja Mirva Laitinen ansaitsee ison kiitoksen, sillä ketjun kaikki kolme hyökkääjää nappasivat itselleen kaksi tehopistettä.

Teksti: Juho Kojima

20.03.2018Akatemian kausi jatkuu putoamiskarsinnoissa
19.03.2018VIIKKORAPORTTI: A-Pojat upeasti välieriin, myös A-tytöt puolivälieriin
17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle

Siirry arkistoon »