Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pistääkö EräViikingit Hirviteatterin käsikirjoituksen uusiksi?

16.12.2017

EräViikinkien maakuntamatkailu jatkuu lauantaina, kun joukkue matkustaa Jyväskylään Hirviteatterin vieraaksi. Vastassa oleva Happee tiedetään vaaralliseksi joukkueeksi, varsinkin silloin kun he saavat hengen päällensä.

- Pelistä on tulossa tiukka. Hereillä pitää olla alusta asti. Meillä on ollut vähän vaikeuksia ensimmäisten erien kanssa ja nyt on sellainen jengi vastassa, että jos yksikin erä ryssitään, niin tulee vaikeata, EräViikinkien viime aikojen tehomies Mika Moilanen kiteytti.

Moilanen onnistui edellisessä ottelussa LaSB:ia vastaan varsin hyvällä saldolla ja hänelle merkittiin maalin lisäksi neljä syöttöpistettä. Kovin usein ei Moilanen vastaavanlaisia iltoja ole tottunut viettämään, vaikka onkin mainio pistenikkari.

Moila_juhlii.jpg

- Ei sitä oikein neljää syöttöä uskalla luvata, koska tuo syöttäminen ei ole koskaan ollut se oma juttu. Viime pelissä sattuivat kaverit laittamaan passeista hyvin sisään, niin kyllä sekin käy, Moilanen totesi.

Ottelu täydessä Jyväskylän Monitoimitalossa ei ole koskaan helppo, sillä kotiyleisö on siinä hallissa ehdottomasti se kuudes kenttäpelaaja. Mikäli hallin tunnelma nousee kattoon ja Happee saa siitä sen ylimääräisen buustin, voi iltapuhteesta vierailijoille tulla vaikea.

- Hirviteatterissa niillä äijillä on aina fiilis pelata ja se pitää löytää meidänkin heti alusta asti, että pystytään voittamaan siellä, Moilanen tietää.

Vastustajan peli tunnetaan melkoisena päästä päähän salibandyna ja Happeen pelistä huokuu enemmän tunne kuin taito. Silti siellä on myös taitaviakin pelaajia, mutta enemmän heitä tunne ohjaa. Siksi on äärimmäisen tärkeää onnistua se tunne myös tappamaan.

- Jos pystytään heidät pitämään poissa hyviltä maalintekopaikoilta, niin siellä on aina tilaisuus iskeä vastaan sitten. Niillä ei aina se viisikkotasapaino ole ihan kohdillaan, Moilanen analysoi.

Happeen ja EräViikinkien välinen kamppailu Jyväskylän Monitoimitalossa käynnistyy kello 18:30. Kalenteriin on merkitty Hirviteatterin esitys, mutta EräViikingit ovat päättäneet tehdä teatteriesitykseen oman käsikirjoituksensa. Kuinka se sitten puree, on nähtävillä myös Veikkaus TV:n kautta.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Jarmo Koskela

17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle
10.03.2018Taktiikan muutos toi naisille voiton
10.03.2018EräViikingit taistelee kotiedusta - Kukkola vaatii playoffs-ilmettä

Siirry arkistoon »