Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EräViikingit hävisi Kaupin siskoksille

15.12.2017

Naisten Salibandyliiga sekä EräViikingit palasivat maaottelutauolta perjantaina Mosahallissa, kun Koovee kävi hakemassa 6-2- voiton kotijoukkueesta. Ottelun alku enteili tiukkaa vääntöä, mutta maalipaikoilla ei EräViikingit missään vaiheessa kauheasti juhlinut.

- Ensimmäisessä erässä oltiin vielä ihan hyvin mukana, mutta toisessa erässä, en tiedä mitä tapahtui, mutta ei oltu enää pallollisessa pelissä niin hyviä. Ei saatu parastamme itsestämme irti, EräViikinkien hyökkääjä Milja-Maria Saarikoski purki ottelua.

Saarikoski_JarmoKoskela.JPG

EräViikinkien ensimmäistä osumaa saatiin odotella aina kolmanteen erään asti, jolloin Daniela Markelin täräytti Saarikosken syötöstä. Peli oli siinä vaiheessa jo 5-0 vastustajalle, kun palloa kaivettiin ensimmäisen kerran Kooveen maalipuiden välistä. Kotijoukkueen toinen osuma merkittiin taas Saarikoskelle.

- Kun ne ei auta joukkuetta, niin ei niillä maaleilla kovin paljoa ole merkitystä, Saarikoski harmitteli.

Vierailijoiden riveissä pelanneet maajoukkuetähdet, Kaupin sisarukset (Oona ja Veera) olivat tälläkin kertaa liekeissä ja mukana melkein jokaisessa Kooveen maalissa. Vaikka otteluun valmistautuminen ei heillä MM-kisojen takia ollut parhaimmillaan, niin silti kaksikko onnistui.

EräViikinkien osalta valmistautumisessa ei vikaa ollut, mutta pelissä asiat eivät sujuneet siihen malliin, kun alun perin oli papereihin suunniteltu. Päävalmentaja Markus Huhtimo harmittelikin sitä, millaisia virheitä joukkue teki.

- Ensimmäisessä erässä oltiin jollain tasolla pelissä mukana ja meillä oli riittävästi tonttejakin. Periaatteessa parhaat paikat tuli vastustajalle meidän omista sohelluksista. Heitettiin palloa aika kivasti lapaan. Sitten kun saatiin se pallo sinne vastustajan veskarin nenän eteen, niin muutaman kerran kävi jopa niin, että ei saatu edes vetoa aikaiseksi, Huhtimo tykitti.

Synkkyyteen ei tappiosta huolimatta tarvitse vaipua, sillä tämä oli vain yksi peli monen joukossa. Sunnuntaina EräViikingeillä on mahdollisuus jälleen kirkastaa logoaan, kun Mosahalliin saapuu SSRA. Perjantain ottelu on nopeasti unohdettu ja katseet käännetty kohti sunnuntaita.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Jarmo Koskela

17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle
10.03.2018Taktiikan muutos toi naisille voiton
10.03.2018EräViikingit taistelee kotiedusta - Kukkola vaatii playoffs-ilmettä

Siirry arkistoon »