Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Edessä kahden ottelun viikonloppu

14.12.2017

Naisten Salibandyliiga jatkuu tulevana viikonloppuna MM-kisatauon jälkeen. Suomen naiset saivat kaulaansa hopeiset mitalit, ja EräViikingeilläkin on syytä juhlaan, sillä joukkueen päävalmentaja Markus Huhtimo oli Suomen joukkueen valmentajana Bratislavan kisoissa.

2017_EraViikingit-TPS_15112017_042.jpeg

Myös Timo Suonpää osallistui kisoihin Singaporen joukkueen valmentajana, joten voimme olla todella ylpeitä tästä kaksikosta.

Markus Huhtimo, kertoo, että MM-kisat olivat huikea kokemus.

-Kyllä on etuoikeutettu olo ollut tässä, kun on miettinyt mitä olemme saaneet aikaiseksi ja millaisen matkan olemme kulkeneet joukkueen kanssa! Bratislavan keikka oli kyllä yksi huikeimmista projekteista missä olen mukana saanut olla ja vaikka nyt on kaksi kertaa ollut todella lähellä kannua ja jäänyt ilman niin en vaihtaisi hetkeäkään pois kokemuksista, Huhtimo summaa.

EräViikingeillä on edessään kahden ottelun viikonloppu. Huomenna perjantaina Mosahalliin saadaan vieraita Tampereelta, kun vieraaksi saapuu Koovee. Sunnuntaina vieraaksi saadaan Rankat Ankat Oulusta. EräViikingit on kohdannut molemmat joukkueet jo aiemmin tällä kaudella.

Koovee kävi nappaamassa voiton Suomen Cupissa, mutta EräViikingit voitti Rankat Ankat kauden ensimmäisessä ottelussa lukemin 5-3, tuo ottelu pelattiin Oulussa.

EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo sanoo, että viikonloppuna on edessä kaksi kovaa ottelua.

-Jep tosiaan taas pelataan kotoista sarjaa ja olisi sauma kartuttaa pistetiliä perjantaina ja sunnuntaina Edessä on todella kovat väännöt ja ryhmän pitää olla yhtenäinen, sitkeä ja ymmärtää taas nauttia hommasta niin tulos palvelee meitä, Huhtimo muistuttaa.

Hän on erityisen mielissään siitä, että pääsee kohtaamaan Kaupin sisarukset Oonan ja Veeran, joita hän valmensi maajoukkueessa.

-Siistiä lähtee iskee Kaupin siskoksia vastaan, kun tässä ollaan oltu samassa jollassa pitkä siivu. Siinä pitää olla kohtalaisen hereillä niiden mimmien kanssa. Jokainen varmaan näki telkkarista et osaa pelata Ok tasolla, päävalmentaja naurahtaa.

Sunnuntain ottelusta Huhtimo toteaa seuraavasti.

-Sunnuntaina sitten Rankat ankat ja uusi taisto, mutta isketään päivä kerrallaan ja eletään eka nuo pe vaihdot sisään ja sitten korjataan, jos tarve, Huhtimo pohtii.

Annetaan päävalmentajalle vielä viimeinen sana.

-Tulkaa messiin tsekkaa Mosalle huippusäbää!

Teksti: Juho Kojima

Kuva: Jarmo Koskela

17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle
10.03.2018Taktiikan muutos toi naisille voiton
10.03.2018EräViikingit taistelee kotiedusta - Kukkola vaatii playoffs-ilmettä

Siirry arkistoon »