Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EräViikingit LaSB:in kimppuun

10.12.2017

EräViikingit kohtaa sunnuntai-illan hämärissä Lahdessa LaSB:in. Edessä on kiihkeä kamppailu Lahden Suurhallissa, jossa vastassa on joukkue, joka ei jätä ketään kylmäksi. Vielä viime kaudella joukkueessa pelasi EräViikinkien nykyinen valmentaja, lajilegenda Mikael Järvi.

- Tiukka vääntö on tulossa. Tiedetään, että LaSB on hyvä kotona. Heillä on vahva kotiyleisö ja jos saavat hurmoksen päälle, niin ovat vaarallisia, Järvi mietti.

- Meidän täytyy olla alusta asti hereillä, jotta eivät saa sitä hurmostaan päälle.

Jarvi_ja_joukkue.jpg

LaSB on tällä kaudella onnistunut kiusaamaan isompiaan jonkun verran ja varsinkin Lahdessa pelatut ottelut ovat olleet tiukkoja. Viidestä kotiottelusta peräti kolmesta on jäänyt pisteet Lahteen.  Tappion kärsineitä joukkueita on ollut muun muassa Jyväskylän Happee.

- Veikkaan, että tiukka ja tasainen peli on tulossa. Kuten jo todettua, niin LaSB on kova kotona ja taistelevat erittäin hyvin, Järvi ennakoi.

Järvi tietää kyllä lääkkeet sille, kuinka LaSB kesytetään heidän omalla kotiareenaallaan.

- Parasta olisi, jos saataisiin pidettyä itse palloa paljon eikä menetettäisi sitä. Meidän ei pidä lähteä siihen hurlumhei-peliin mukaan, Järvi valaisi.

Jos on vierailijoiden nimilista komeaa katsottavaa, niin ei paljoa pahemmaksi kotijoukkueenkaan listan katsominen käy. Mukana on maajoukkueenkin portteja kolkutelleita pelimiehiä.

- LaSB:in ykkös- ja kakkosketjut ovat kovia. Molemmissa pelaa Kainulaisen veljeksiä, jotka pitää pitää tiukasti kiinni. Viime kaudella niitä oli vielä neljä, mutta nyt enää kolme. Heistä vaarallisin on ehkä Justus, joka omaa hyvän laukauksen. Myös Nivalan Tino on joukkueen kantavia voimia, Järvi totesi.

LaSB:in ja EräViikinkien välinen kamppailu pelataan Lahden Suurhallissa sunnuntaina 10. joulukuuta kello 17 alkaen. Ottelu tulee suorana lähetyksenä Elisa Viihteen Sport-kanavilta sekä Fanseatista.

Roster_LASB.jpg

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Juhani Järvenpää

17.01.2018Huhtimo jatkaa maajoukkueen valmennuksessa
14.01.2018Vuosi alkoi murskavoitolla Kuopiossa
14.01.2018Salibandyvuosi 2018 starttaa Kuopiossa
11.01.2018Ilmoittautuminen salibandykouluihin nyt avoinna - myös suosittu hiihtolomaleiri lähestyy
30.12.2017Vuosi päättyi tappioon - TPS parempi rankkareilla
26.12.2017EräViikingit saa vieraita Turusta - Kumman putki katkeaa?
21.12.2017Legendat palasivat Mosahalliin
18.12.2017Huhtimo: Nyt reenataan ennen kinkun syömisiä
18.12.2017Vaikeuksien kautta voittoon
16.12.2017Loistava alku riitti - EräViikingit tyrehdytti Happeen nousuyrityksen

Siirry arkistoon »