Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EräViikingit LaSB:in kimppuun

10.12.2017

EräViikingit kohtaa sunnuntai-illan hämärissä Lahdessa LaSB:in. Edessä on kiihkeä kamppailu Lahden Suurhallissa, jossa vastassa on joukkue, joka ei jätä ketään kylmäksi. Vielä viime kaudella joukkueessa pelasi EräViikinkien nykyinen valmentaja, lajilegenda Mikael Järvi.

- Tiukka vääntö on tulossa. Tiedetään, että LaSB on hyvä kotona. Heillä on vahva kotiyleisö ja jos saavat hurmoksen päälle, niin ovat vaarallisia, Järvi mietti.

- Meidän täytyy olla alusta asti hereillä, jotta eivät saa sitä hurmostaan päälle.

Jarvi_ja_joukkue.jpg

LaSB on tällä kaudella onnistunut kiusaamaan isompiaan jonkun verran ja varsinkin Lahdessa pelatut ottelut ovat olleet tiukkoja. Viidestä kotiottelusta peräti kolmesta on jäänyt pisteet Lahteen.  Tappion kärsineitä joukkueita on ollut muun muassa Jyväskylän Happee.

- Veikkaan, että tiukka ja tasainen peli on tulossa. Kuten jo todettua, niin LaSB on kova kotona ja taistelevat erittäin hyvin, Järvi ennakoi.

Järvi tietää kyllä lääkkeet sille, kuinka LaSB kesytetään heidän omalla kotiareenaallaan.

- Parasta olisi, jos saataisiin pidettyä itse palloa paljon eikä menetettäisi sitä. Meidän ei pidä lähteä siihen hurlumhei-peliin mukaan, Järvi valaisi.

Jos on vierailijoiden nimilista komeaa katsottavaa, niin ei paljoa pahemmaksi kotijoukkueenkaan listan katsominen käy. Mukana on maajoukkueenkin portteja kolkutelleita pelimiehiä.

- LaSB:in ykkös- ja kakkosketjut ovat kovia. Molemmissa pelaa Kainulaisen veljeksiä, jotka pitää pitää tiukasti kiinni. Viime kaudella niitä oli vielä neljä, mutta nyt enää kolme. Heistä vaarallisin on ehkä Justus, joka omaa hyvän laukauksen. Myös Nivalan Tino on joukkueen kantavia voimia, Järvi totesi.

LaSB:in ja EräViikinkien välinen kamppailu pelataan Lahden Suurhallissa sunnuntaina 10. joulukuuta kello 17 alkaen. Ottelu tulee suorana lähetyksenä Elisa Viihteen Sport-kanavilta sekä Fanseatista.

Roster_LASB.jpg

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Juhani Järvenpää

20.03.2018Akatemian kausi jatkuu putoamiskarsinnoissa
19.03.2018VIIKKORAPORTTI: A-Pojat upeasti välieriin, myös A-tytöt puolivälieriin
17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle

Siirry arkistoon »