Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EräViikingeille kuudes perättäinen voitto

03.12.2017

EräViikingit voitti Kooveen Tampereella 3-9 (0-4, 1-2, 2-3). Ottelu oli ensimmäinen EräViikinkien ja Kooveen Icehearts-teemaotteluista, joilla kerätään varusteita ja varoja Iceheartsin toimintaan. EräViikinkien vuoro on isännöidä Kooveeta Energia Areenalla 24.2.2018 vastaavassa ottelussa.


Ottelu lähti käyntiin todella vauhdikkaasti. Koovee sai avausminuuteilla omat paikkansa, mutta ensimmäisestä maalista vastasi EräViikingit. Jani Kukkola siirsi maalin edestä pallon verkkoon Mikael Laxin erinomaisesta esityöstä. EräViikingit tuntui saavan uuden vaihteen peliinsä Miko Kailialan otettua ottelun ensimmäisen 2-minuuttisen. Loistavaa alivoimapelaamista kaikkineen, jonka aikana niin Mika Moilanen kuin Lauri Kapanen pääsivät kokeilemaan maalintekoa, mutta lukemat pysyivät taululla. Välittömästi joukkueiden tullessa täysilukuisiksi, EräViikingit sai hyvän hyökkäyksen aikaiseksi, josta Perttu Järvinen viimeisteli 0-2 lukemat. Syötön maaliin tarjoili Mika Moilanen. Vain vajaa kaksi minuuttia myöhemmin Miska Mäkinen siirsi pallon puoleen kenttään Ilkka Koskelle, jonka laukaus upposi Koovee-maaliin. EräViikingit osui ensimmäiseen erään vielä kertaalleen, kun EräViikingit katkaisi Koovee-hyökkäyksen keskialueella ja käänsi pelin nopeasti. Pallo Mäkisen kautta Roni Laasoselle, joka iski taululle 0-4. Maali oli Laasoselle Salibandyliigauran 100. maali.

roni.jpeg

Roni Laasonen sai täyteen 100 Salibandyliigamaalia Tampereella.  

"Eka kymppi oltiin vähän perässä, sitten saatiin muutama maali siihen ja päästiin erän loppua kohti paremmin peliin mukaan. Toinen erä oli jo parempaa ja kolmas sitten kypsää pelaamista," kommentoi EräViikinkien Mikko Sipilä.

Toisessa erässä peli hieman rauhoittui EräViikinkien pitäessä palloa hallussaan. Ajassa 31:19 EräViikingit siirtyi 0-5 johtoon Veli-Pekka Turulan viimeistellessä. Syöttöpiste 100:n maalin Laasoselle. Vain 22 sekuntia myöhemmin Koovee kavensi 1-5 rikkoen erinomaisesti pelanneen Santtu Strandbergin nollapelin. Erän loppupuolella nähtiin vielä muutamia maalipaikkoja, joista yksi jälleen Laasosella, mutta pallo yli maalin. Koovee otti ensimmäisen rangaistuksensa ajassa 38:52, joka avasi EräViikingeille mahdollisuuden lisätä johtoaan. Näin myös tapahtui, kun Miko Kailiala löysi upealla syötöllä takatolpalta Mika Moilasen. Pallo maaliin ajassa 39:57 ja tilanteeksi 1-6. Syöttöpiste oli Kailialan Salibandyliigauran 300:s tehopiste.

Miko.jpg

Miko Kailiala sai täyteen 300 tehopistettä Salibandyliigassa.

"Meidän maalivahti otti tosi hyviä torjuntoja silloin kun piti niitä ottaa, käytimme tänään maalipaikat hyvin hyväksemme. Kun paikat tuli, niin laitettiin pallo maaliin. Yritämme runkosarjassa pelata omaa peliä ja kehittää sitä, tänään kuitenkin hieman muutimme karvaustamme ja lähdettiin vähän eri tavalla liikkeelle," kommentoi päävalmentaja Mika Ahonen.

Kolmas erä oli kokonaisuudessaan selkeää pelaamista vierasjoukkueelta, vaikkakin Koovee pääsi kaventamaan lukemiin 2-6 ajassa 42:16. Tuomas Iiskola siirsi vajaa minuuttia myöhemmin EräViikingit takaisin 5 maalin johtoon, kun hyökkääjä katkaisi syötön maalinedustalla eikä erehtynyt laukauksessaan. Molemmat joukkueet istuivat yhdet kaksiminuuttiset, mutta ylivoimamaaleja ei nähty. Erän puolivälin jälkeen Mikko Sipilä ja Lauri Kapanen osuivat 20 sekunnin sisään siirtäen EräViikingit jo 2-9 johtoon. Koovee osui vielä ylivoimalla loppulukemiksi 3-9. Kokonaisuudessaan siis nähtiin varsin hyvä ja ehjä vierasottelu, jonka myötä voittoputki on nyt kuuden ottelun mittainen. Seuraavaksi edessä on vierasottelut 10.12. LASB:a ja 16.12. Happeeta vastaan. Kotiyleisön edessä EräViikingit esiintyy jälleen 30.12, kun Energia Areenalle saapuu TPS. 

28.03.2018Tietoa ja ilmoittautumiset joukkueisiin kaudelle 2018-2019
26.05.2018Salibandykoulujen päätösturnaus pelattiin Mosalla - kesäsalibandykouluihin ehtii vielä!
25.05.2018Tervetuloa takaisin Janne Hyvönen - katso koko sopimustilanne
24.05.2018Kaksi kovan luokan ammattilaista EräViikinkien taustalle
24.05.2018Liiga- ja Divarilisenssit vahvistettu - vapautunut Divaripaikka EräViikingit Akatemialle
23.05.2018Taitava puolustaja Teemu Metsälä EräViikinkeihin - "Yksi haaveista on ollut pelata isoveljen kanssa samassa jengissä"
21.05.2018Otto Blomqvist ja EräViikingit jatkosopimukseen
19.05.2018EräViikingit ja Ticketmaster yhteistyöhön - kausikortteihin merkittäviä uudistuksia
18.05.2018Grand Gaala juhlittu - tässä palkitut!
16.05.2018SB Vaasa jää pois salibandyn Divarista - EräViikingit Akatemia hakee sarjapaikkaa

Siirry arkistoon »