Jatkuuko Kapasen tehoputki Indiansia vastaan?

28.11.2017

EräViikingit kohtaa keskiviikkona Vantaan Energia Areenalla Westend Indiansin. Vastaan tulee joukkue, jolta löytyy taitoa ja joka ei paljoa anna tilaa vastustajalleen.  EräViikinkien tuleekin pelata tarkkaa peliä, jos mielii ottelusta pisteitä.

Kapis.jpg

- Meidän pitää olla fiksuja pallon kanssa ja pitää hyvä tasapaino hyökätessä. Puolustuspäässä pitää jaksaa tehdä nöyrästi hommia kun Indiansilla on pallo, EräViikinkien kokoonpanoon palannut Lauri Kapanen miettii.

Kapanen oli poissa pelikentiltä vuoden päivät pahan loukkaantumisen jäljiltä. Nyt mies on tehnyt paluun peleihin. Heti ensimmäisistä otteluista lähtien hän on näyttänyt olevansa painonsa arvosta kultaa. SalBaa vastaan laituri tehtaili peräti kuusi (1+5) pistettä.

- Tietenkin tuntuu kivalta olla taas kehissä. Paljon on itsellä vielä hommia edessä, että saa fysiikan kuntoon, Kapanen toteaa.

Vaatimattomuuteen ei syytä olisi, sillä pisteiden valossa näyttää hyvältä. Toki mies itse tietää rajansa ja potentiaalinsa, joten vielä kovempiakin tehoja saattaa olla tulossa. Kapanen ei ottanut paineita paluustaan, varsinkaan pisteiden valossa.

- Itsellä ei ollut mitään isoja odotuksia pelin suhteen ja tarkoitus oli hakea pikku hiljaa tuntumaa liigapeleihin. Totta kai onnistumiset ovat tuntuneet hyvältä, mutta kaikki on tähän asti ollut vain plussaa, Kapanen kiteyttää.

Kapanen palasi samaan kenttään, jossa hän viime kaudellakin pelasi ennen loukkaantumistaan. Hänen kanssaan pelaavat ykkösketjussa Jani Kukkola ja Miko Kailiala. Kapasen tulo ketjuun on piristänyt myös Kukkolan ja Kailialan tekemistä.

- Ajoittain meidän ketjulla on kulkenut ihan hyvin, mutta välillä on tullut pieniä notkahduksia, Kapanen analysoi.

EräViikingit kohtaa Indiansin keskiviikkona 29. marraskuuta Vantaan Energia Areenalla kello 18:30 alkavassa ottelussa. Osta lippusi otteluun ennakkoon Lippuagentista.

Indians.jpg

Teksti: Joni Hildén

10.12.2017EräViikingit haki voittofiiliksen musiikista
10.12.2017EräViikingit LaSB:in kimppuun
04.12.2017Huhtimo ja Suonpää Bratislavassa
03.12.2017EräViikingeille kuudes perättäinen voitto
03.12.2017Lax voitto mielessä Tampereelle
29.11.2017Kukkola liekeissä - EräViikingeille niukka voitto
28.11.2017Jatkuuko Kapasen tehoputki Indiansia vastaan?
27.11.2017EräViikingit ja Koovee tukevat yhdessä Iceheartsin toimintaa
25.11.2017Voittoputki jatkuu - Kukkola 200:s Liigamaali, Kapanen teki liigahistoriaa
22.11.2017Black Friday ja kotimatsi

Siirry arkistoon »