Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EräViikingit ja Koovee tukevat yhdessä Iceheartsin toimintaa

27.11.2017

Miesten Salibandyliigan molemmat tämän kauden runkosarjaottelut EräViikinkien ja Kooveen välillä pelataan Icehearts-teemalla. Molemmissa koitoksissa kerätään varusteita ja varoja Iceheartsin arvokkaan lasten ja nuorten toiminnan hyväksi. Joukkueiden keskinäiset ottelut pelataan Tampereella 3.12. ja Energia Areenalla 24.2.

Icehearts.jpg

Icehearts on joukkueurheilun toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja perheille, jotka ovet tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen.


Iceheartsin toiminta on vahvasti näkyvillä EräViikinkien ja Kooveen liigakohtaamisissa. Lisäksi otteluissa toteutetaan käytettyjen ja hyvin säilyneiden jääkiekko- ja salibandyvarusteiden varustekeräys. Yleisöllä on mahdollisuus osallistua ottelutapahtuman aikana myös lipaskeräykseen Iceheartsin toiminnan tukemiseksi. Icehearts-kummipelaajina otteluissa toimivat EräViikinkien Mikko Sipilä ja Kooveen Tuomas Aho.

- Iceheartsille tämän kaltaiset tapahtumat ovat tietenkin tärkeitä jo pelkästään toiminnan näkyvyyden kannalta ja ne tarjoavat samalla joukkueen pojille hienon elämyksen olla osallisena urheilutapahtumassa. Kaikki mahdollinen tuki, on se sitten välineitä tai rahaa, ohjautuu suoraan sekä lyhentämättömänä toimintaamme Icehearts-lasten hyväksi. Hyvät sekä yhteiskuntavastuulliset kumppanit ovat kullanarvoisia, kiittelee Petri Pätiälä Iceheartsista.


EräViikinkien ja Kooveen riveissä yhteistyön henki tärkeän asian hyväksi löytyi helposti. Kahden seuran yhteinen projekti nähdään uudenlaisena tapana kantaa yhteiskuntavastuuta.


- Hyväntekeväisyysottelun järjestämisessä ei sinällään ole tietenkään mitään uutta. Hieno asia tässä on se, että hyvää tehdään yhdessä yli seura- ja kaupunkirajojen. EräViikinkien kanssa ajatus yhteistyöstä syntyi luontevasti. Yhtä luontevasti Icehearts valikoitui hyväntekeväisyyskohteeksemme, kertoo Kooveen lajijohtaja Iivo Pantzar.

Myös EräViikingeissä yhteinen hyväntekeväisyysprojekti Kooveen kanssa nähdään ehdottoman positiivisena asiana.


- IceHearts tekee hyvin arvokasta ja merkityksellistä toimintaa ympäri Suomea. Haluamme myös EräViikinkien osalta olla kasvattamassa ihmisiä ja urheilijoita mahdollistamalla lasten ja nuorten liikuntaa sekä hyvinvointia. Kannustammekin kaikkia salibandyn ystäviä tuomaan mahdollisesti ylimääräiseksi jääneitä varusteita otteluissa järjestettäviin keräyksiin, niin saamme toimitettua ne hyvään käyttöön, jatkaa EräViikinkien markkinointijohtaja Olli Lähdesmäki.  

 


LISÄTIEDOT:


EräViikingit: Olli Lähdesmäki, p. 050 591 9187, olli.lahdesmaki@eraviikingit.fi

Icehearts: Petri Pätiälä, p. 0400 494 782, petri.patiala@icehearts.fi

Koovee Salibandy: Iivo Pantzar, p. 045 652 7555, iivo.pantzar@kooveesalibandy.fi

28.03.2018Tietoa ja ilmoittautumiset joukkueisiin kaudelle 2018-2019
26.05.2018Salibandykoulujen päätösturnaus pelattiin Mosalla - kesäsalibandykouluihin ehtii vielä!
25.05.2018Tervetuloa takaisin Janne Hyvönen - katso koko sopimustilanne
24.05.2018Kaksi kovan luokan ammattilaista EräViikinkien taustalle
24.05.2018Liiga- ja Divarilisenssit vahvistettu - vapautunut Divaripaikka EräViikingit Akatemialle
23.05.2018Taitava puolustaja Teemu Metsälä EräViikinkeihin - "Yksi haaveista on ollut pelata isoveljen kanssa samassa jengissä"
21.05.2018Otto Blomqvist ja EräViikingit jatkosopimukseen
19.05.2018EräViikingit ja Ticketmaster yhteistyöhön - kausikortteihin merkittäviä uudistuksia
18.05.2018Grand Gaala juhlittu - tässä palkitut!
16.05.2018SB Vaasa jää pois salibandyn Divarista - EräViikingit Akatemia hakee sarjapaikkaa

Siirry arkistoon »