Voittoputki jatkuu - Kukkola 200:s Liigamaali, Kapanen teki liigahistoriaa

25.11.2017

EräViikingit järjesti maalijuhlat, kun Energia-Areenalle saapui vieraaksi SalBa. Kotijoukkue takoi yhteensä 13 osumaa vieraiden maaliin, Salba onnistui neljä kertaa. Kamppailun kohokohdiksi nousivat Jani Kukkolan hattutemppu ja Lauri Kapasen viisi syöttöpistettä.

Ottelun jännittävin vaihe osui heti ensimmäiseen erään. Kotijoukkue aloitti räväkästi iskemällä avausmaalin neljän minuutin pelin jälkeen. Osuman tehtaili Mika Moilanen Mika Majalahden syötöstä, mutta heti maalin jälkeen kotijoukkueelle tapahtui nukahdus, ja vieraat pääsivät tasoittamaan.

Ensimmäisen erän lopussa EräViikingit pääsi iskemään hienon maalin Mikael Laxin toimesta, jonka turvin kotijoukkue pääsee tauolle 2-1 johdossa.

Tästä eteenpäin ottelu olikin EräViikinkien näytös. Kotijoukkueen tahtia ei haitannut sekään, että kamppailu oli ajoittain melko sekava, Samaan seikkaan tarttui ottelussa kolme maalia, sekä uransa 200:n Liigamaalin tehnyt Jani Kukkola.

200.jpg- Peli oli aika sekavaa, mutta onneksi oltiin tehokkaita, ja myös Santtu Strandberg maalissa piti meitä pystyssä vaikeilla hetkillä, Kukkola kiittelee.

Samaan yhtyy myös Liigahistorian nopeimmin viisi maalisyöttöä kerännyt Lauri Kapanen.

- Santtu torjui kyllä tosi hyvin koko pelin, viimeiseen erään saatu viiden minuutin ylivoima sitten tuntui ratkaisevan ottelun. Hieno juttu, että ollaan voittoputkessa. Tuntuu, että alkukaudesta ollaan saatu nostettua tasoa näihin neljään viimeiseen peliin. Tehdään päivä kerrallaan töitä ja keskitytään aina siihen seuraavaan peliin, ynnää Kapanen.

Kukkola oli iloinen siitä, että joukkue kykeni nappaamaan voiton vaikeasta pelistä huolimatta.

-Paljon tuli pallollisessa pelissä virheitä, kuitenkin positiivista, että pystytään voittamaan vaikka ei pelata ihan nappi peliä, Kukkola pohtii.

EräViikinkien päävalmentaja Mika Ahonen summaa ottelun tapahtumat seuraavasti.

- Ekassa erässä ei oltu yhtään mukana pelissä. Sitten parani paljon ja saatiin tehtyä tarvittavat maalit, tottakai pitää olla tyytyväinen jos 13 maalia tehdään. Santtu otti tärkeitä torjuntoja. Tietysti olen iloinen myös Lauri Kapasen puolesta, sekä siihen että ollaan pystytty laajalla rintamalla tekemään maaleja.

EräViikinkien seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 29.11 klo 18:30, kun vastaan saapuu Westend Indians. 

Ottelun maalikooste.

Ottelun lehdistötilaisuus.

Teksti: Juho Kojima

10.12.2017EräViikingit haki voittofiiliksen musiikista
10.12.2017EräViikingit LaSB:in kimppuun
04.12.2017Huhtimo ja Suonpää Bratislavassa
03.12.2017EräViikingeille kuudes perättäinen voitto
03.12.2017Lax voitto mielessä Tampereelle
29.11.2017Kukkola liekeissä - EräViikingeille niukka voitto
28.11.2017Jatkuuko Kapasen tehoputki Indiansia vastaan?
27.11.2017EräViikingit ja Koovee tukevat yhdessä Iceheartsin toimintaa
25.11.2017Voittoputki jatkuu - Kukkola 200:s Liigamaali, Kapanen teki liigahistoriaa
22.11.2017Black Friday ja kotimatsi

Siirry arkistoon »