Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Voittoputki jatkuu - Kukkola 200:s Liigamaali, Kapanen teki liigahistoriaa

25.11.2017

EräViikingit järjesti maalijuhlat, kun Energia-Areenalle saapui vieraaksi SalBa. Kotijoukkue takoi yhteensä 13 osumaa vieraiden maaliin, Salba onnistui neljä kertaa. Kamppailun kohokohdiksi nousivat Jani Kukkolan hattutemppu ja Lauri Kapasen viisi syöttöpistettä.

Ottelun jännittävin vaihe osui heti ensimmäiseen erään. Kotijoukkue aloitti räväkästi iskemällä avausmaalin neljän minuutin pelin jälkeen. Osuman tehtaili Mika Moilanen Mika Majalahden syötöstä, mutta heti maalin jälkeen kotijoukkueelle tapahtui nukahdus, ja vieraat pääsivät tasoittamaan.

Ensimmäisen erän lopussa EräViikingit pääsi iskemään hienon maalin Mikael Laxin toimesta, jonka turvin kotijoukkue pääsee tauolle 2-1 johdossa.

Tästä eteenpäin ottelu olikin EräViikinkien näytös. Kotijoukkueen tahtia ei haitannut sekään, että kamppailu oli ajoittain melko sekava, Samaan seikkaan tarttui ottelussa kolme maalia, sekä uransa 200:n Liigamaalin tehnyt Jani Kukkola.

200.jpg- Peli oli aika sekavaa, mutta onneksi oltiin tehokkaita, ja myös Santtu Strandberg maalissa piti meitä pystyssä vaikeilla hetkillä, Kukkola kiittelee.

Samaan yhtyy myös Liigahistorian nopeimmin viisi maalisyöttöä kerännyt Lauri Kapanen.

- Santtu torjui kyllä tosi hyvin koko pelin, viimeiseen erään saatu viiden minuutin ylivoima sitten tuntui ratkaisevan ottelun. Hieno juttu, että ollaan voittoputkessa. Tuntuu, että alkukaudesta ollaan saatu nostettua tasoa näihin neljään viimeiseen peliin. Tehdään päivä kerrallaan töitä ja keskitytään aina siihen seuraavaan peliin, ynnää Kapanen.

Kukkola oli iloinen siitä, että joukkue kykeni nappaamaan voiton vaikeasta pelistä huolimatta.

-Paljon tuli pallollisessa pelissä virheitä, kuitenkin positiivista, että pystytään voittamaan vaikka ei pelata ihan nappi peliä, Kukkola pohtii.

EräViikinkien päävalmentaja Mika Ahonen summaa ottelun tapahtumat seuraavasti.

- Ekassa erässä ei oltu yhtään mukana pelissä. Sitten parani paljon ja saatiin tehtyä tarvittavat maalit, tottakai pitää olla tyytyväinen jos 13 maalia tehdään. Santtu otti tärkeitä torjuntoja. Tietysti olen iloinen myös Lauri Kapasen puolesta, sekä siihen että ollaan pystytty laajalla rintamalla tekemään maaleja.

EräViikinkien seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 29.11 klo 18:30, kun vastaan saapuu Westend Indians. 

Ottelun maalikooste.

Ottelun lehdistötilaisuus.

Teksti: Juho Kojima

28.03.2018Tietoa ja ilmoittautumiset joukkueisiin kaudelle 2018-2019
26.05.2018Salibandykoulujen päätösturnaus pelattiin Mosalla - kesäsalibandykouluihin ehtii vielä!
25.05.2018Tervetuloa takaisin Janne Hyvönen - katso koko sopimustilanne
24.05.2018Kaksi kovan luokan ammattilaista EräViikinkien taustalle
24.05.2018Liiga- ja Divarilisenssit vahvistettu - vapautunut Divaripaikka EräViikingit Akatemialle
23.05.2018Taitava puolustaja Teemu Metsälä EräViikinkeihin - "Yksi haaveista on ollut pelata isoveljen kanssa samassa jengissä"
21.05.2018Otto Blomqvist ja EräViikingit jatkosopimukseen
19.05.2018EräViikingit ja Ticketmaster yhteistyöhön - kausikortteihin merkittäviä uudistuksia
18.05.2018Grand Gaala juhlittu - tässä palkitut!
16.05.2018SB Vaasa jää pois salibandyn Divarista - EräViikingit Akatemia hakee sarjapaikkaa

Siirry arkistoon »