Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Voittoputki jatkuu - Kukkola 200:s Liigamaali, Kapanen teki liigahistoriaa

25.11.2017

EräViikingit järjesti maalijuhlat, kun Energia-Areenalle saapui vieraaksi SalBa. Kotijoukkue takoi yhteensä 13 osumaa vieraiden maaliin, Salba onnistui neljä kertaa. Kamppailun kohokohdiksi nousivat Jani Kukkolan hattutemppu ja Lauri Kapasen viisi syöttöpistettä.

Ottelun jännittävin vaihe osui heti ensimmäiseen erään. Kotijoukkue aloitti räväkästi iskemällä avausmaalin neljän minuutin pelin jälkeen. Osuman tehtaili Mika Moilanen Mika Majalahden syötöstä, mutta heti maalin jälkeen kotijoukkueelle tapahtui nukahdus, ja vieraat pääsivät tasoittamaan.

Ensimmäisen erän lopussa EräViikingit pääsi iskemään hienon maalin Mikael Laxin toimesta, jonka turvin kotijoukkue pääsee tauolle 2-1 johdossa.

Tästä eteenpäin ottelu olikin EräViikinkien näytös. Kotijoukkueen tahtia ei haitannut sekään, että kamppailu oli ajoittain melko sekava, Samaan seikkaan tarttui ottelussa kolme maalia, sekä uransa 200:n Liigamaalin tehnyt Jani Kukkola.

200.jpg- Peli oli aika sekavaa, mutta onneksi oltiin tehokkaita, ja myös Santtu Strandberg maalissa piti meitä pystyssä vaikeilla hetkillä, Kukkola kiittelee.

Samaan yhtyy myös Liigahistorian nopeimmin viisi maalisyöttöä kerännyt Lauri Kapanen.

- Santtu torjui kyllä tosi hyvin koko pelin, viimeiseen erään saatu viiden minuutin ylivoima sitten tuntui ratkaisevan ottelun. Hieno juttu, että ollaan voittoputkessa. Tuntuu, että alkukaudesta ollaan saatu nostettua tasoa näihin neljään viimeiseen peliin. Tehdään päivä kerrallaan töitä ja keskitytään aina siihen seuraavaan peliin, ynnää Kapanen.

Kukkola oli iloinen siitä, että joukkue kykeni nappaamaan voiton vaikeasta pelistä huolimatta.

-Paljon tuli pallollisessa pelissä virheitä, kuitenkin positiivista, että pystytään voittamaan vaikka ei pelata ihan nappi peliä, Kukkola pohtii.

EräViikinkien päävalmentaja Mika Ahonen summaa ottelun tapahtumat seuraavasti.

- Ekassa erässä ei oltu yhtään mukana pelissä. Sitten parani paljon ja saatiin tehtyä tarvittavat maalit, tottakai pitää olla tyytyväinen jos 13 maalia tehdään. Santtu otti tärkeitä torjuntoja. Tietysti olen iloinen myös Lauri Kapasen puolesta, sekä siihen että ollaan pystytty laajalla rintamalla tekemään maaleja.

EräViikinkien seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 29.11 klo 18:30, kun vastaan saapuu Westend Indians. 

Ottelun maalikooste.

Ottelun lehdistötilaisuus.

Teksti: Juho Kojima

17.02.2018EräViikingit yllätti SB-Pro:n
16.02.2018Vaittinen: Huomenna pitää pelata rohkeasti
14.02.2018Kapaselle historiallinen osuma - EräViikingit niukkaan voittoon
12.02.2018Viikkoraportti: Jälleen paljon onnistumisia
10.02.2018EräViikinkien puolustus piti - Oulun reissulta tärkeät pisteet mukaan
10.02.2018EräViikingit haki pisteet Sipoosta
10.02.2018EräViikingit hakee revanssia Oulusta
10.02.2018Naiset lauantaina paikalliskamppailussa
07.02.2018PSS ratkaisi kolmannessa erässä
06.02.2018Keskiviikkona Mosalla taistellaan isoista pisteistä

Siirry arkistoon »