Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mäkinen avasi maalihanat - tuloksena hattutemppu

11.11.2017

EräViikinkien miesten Hämeenlinnan reissu sujui voitokkaasti ja tuliaisina oli kaksi pistettä 11-6- voiton turvin Steelersistä. Ottelun sankariksi nousi täksi kaudeksi miesten joukkueen pelaavaan kokoonpanoon nostettu Miska Mäkinen, joka lavasta lähti hattutemppuun oikeuttavat kolme maalia.

- Aika erikoinen peli oli, vaikka maaleja saatiin tehtyä, niin silti jäi todella paljon parannettavaa. Virheitä oli liikaa pallon kanssa ja pitää saada karsittua ennen seuraaviin peleihin, Mäkinen mietti.

Hattutemppu ei ole Mäkiselle kovin usein tapahtuva juttu, siitä kielii jo sekin, että ennen tätä iltaa hänen maalisarakkeessa oli pyöreä nolla. Nyt nuori mies kaunisteli pistesaldoansa paremman näköisesti ja nousi joukkueen sisäisessä pistepörssissä kohisten.

- Viime kaudella tein A-junnuissa hattutempun. Hyvä fiilis on tästä, ei näitä joka päivä tule, niin täytyy nauttia kun kerrankin osui kohdalle, Mäkinen fiilisteli.

Miska_Makinen_on_tuskaillut_maalipaikoissa.jpg

Viime kaudella Mäkinen pelasi vuokralla Indiansin riveissä ja silloin 24 otteluun syntyi viisi maalia runkosarjassa. Koko kauden aikana maalisaldo nousi seitsemään. Alkukaudella maalit ovat olleet tiukassa, mutta tämän päivän onnistuminen saa suupielet ylöspäin.

- Toivotaan, että ketsuppipullo aukesi nyt. Vähän olen alkukaudesta tuskaillut pisteiden merkeissä, kun ei ole osunut kohdalle, mutta toivotaan, että tästä se lähtee, Mäkinen toivoi.

EräViikinkien viikonloppu oli menestyksekäs, sillä perjantaina kotona kaatui SPV 12-3- lukemin ja nyt sitten Steelers vieraissa 11-6. Kolmen ottelun tappioputki katkesi oikein maukkailla ja näyttävillä voitoilla. Sarjassa EräViikingit nousi viikonlopun aikana peräti kuudenneksi. Eroa kakkospaikkaan on kolme pistettä. Seuraava ottelu on kakkosena olevaa Oilersia vastaan tulevana perjantaina Tapiolassa, Espoossa.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Esa Takalo

17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle
10.03.2018Taktiikan muutos toi naisille voiton
10.03.2018EräViikingit taistelee kotiedusta - Kukkola vaatii playoffs-ilmettä

Siirry arkistoon »