Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Miehet Steelersin kimppuun - Sipilä odottaa tiukkaa vääntöä

11.11.2017

Perjantaina voittojen tielle palannut EräViikingit jatkaa urakointiaan heti lauantaina, kun Busmon bussi vie joukkueen Hämeenlinnaan Steelersin vieraaksi. Voitokkaan ottelun seurauksena joukkue nousi Salibandyliigassa ahdistavalta yhdenneltätoista sijalta helpottavalle kuudennelle sijalle.

- Hyvin mielin lähdetään. Pitää ottaa SPV-pelistä ne hyvät asiat mukaan. Saatiin hyvä startti ja pitää keskittyä siihen myös Steelersiä vastaan, EräViikinkien hyökkääjä Mikko Sipilä mietti.

- Molemmilla oli perjantaina peli, niin sillä tavalla samoista lähtökohdista lähdetään. Siellä on nuori ja raikas joukkue, meidän pitää olla valmis siihen alkuun.

Jarvinen_ja_Sipila.JPG

SPV:tä vastaan Sipilän kenttä oli varsinkin ottelun alussa hyvin pirteällä pelipäällä ja yhdessä Perttu Järvisen kanssa miehet laittoivat Peliveljet kanveesiin heti alussa. Vastaavanlaista temppua kaivataan myös Hämeenlinnassa, kun vastassa on yllätysvalmis joukkue. Sen sai kokea myös Oilers, joka voitti Steelersin vain 8-7.

- Steelers on pelannut ihan hyvää salibandya. Hyvä ja kova peli on varmasti tulossa, Sipilä arveli.

Salibandyliiga on ollut yllättävän tasainen koko kauden ja yhden ottelun voitolla tai tappiolla on iso merkitys. Yllättäviä tuloksiakin on jonkun verran otteluissa tullut, kuten EräViikinkien tappio OLS:aa vastaan kertoo tai Steelersin kauden ainokainen voitto TPS:stä. Takin napit on syytä joukkueessa pitää napitettuina ylös asti.

Kukkola_ja_Iiskola.JPG

- Toki siellä on tosi pienet erot viimeisellä ja kolmanneksi viimeisellä tai neljänneksi viimeisellä, meilläkin, ihan jokainen peli voidaan hävitä tai voittaa. Uskon, että tulee tiukka peli. Siellä on Hämeenlinnassa varmaan hyvä yleisö myös vastassa. Meidän pitää olla valmis siihenkin, Sipilä paalutti.

EräViikingit kohtaa Steelersin Hämeenlinnan Elenia Areenalla lauantaina 11. marraskuuta kello 18 alkaen. Ottelu lähetetään myös Elisa Viihde Sport- kanavalta ja verkossa Fanseatilta.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Jarmo Koskela

17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle
10.03.2018Taktiikan muutos toi naisille voiton
10.03.2018EräViikingit taistelee kotiedusta - Kukkola vaatii playoffs-ilmettä

Siirry arkistoon »