Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Miehet Steelersin kimppuun - Sipilä odottaa tiukkaa vääntöä

11.11.2017

Perjantaina voittojen tielle palannut EräViikingit jatkaa urakointiaan heti lauantaina, kun Busmon bussi vie joukkueen Hämeenlinnaan Steelersin vieraaksi. Voitokkaan ottelun seurauksena joukkue nousi Salibandyliigassa ahdistavalta yhdenneltätoista sijalta helpottavalle kuudennelle sijalle.

- Hyvin mielin lähdetään. Pitää ottaa SPV-pelistä ne hyvät asiat mukaan. Saatiin hyvä startti ja pitää keskittyä siihen myös Steelersiä vastaan, EräViikinkien hyökkääjä Mikko Sipilä mietti.

- Molemmilla oli perjantaina peli, niin sillä tavalla samoista lähtökohdista lähdetään. Siellä on nuori ja raikas joukkue, meidän pitää olla valmis siihen alkuun.

Jarvinen_ja_Sipila.JPG

SPV:tä vastaan Sipilän kenttä oli varsinkin ottelun alussa hyvin pirteällä pelipäällä ja yhdessä Perttu Järvisen kanssa miehet laittoivat Peliveljet kanveesiin heti alussa. Vastaavanlaista temppua kaivataan myös Hämeenlinnassa, kun vastassa on yllätysvalmis joukkue. Sen sai kokea myös Oilers, joka voitti Steelersin vain 8-7.

- Steelers on pelannut ihan hyvää salibandya. Hyvä ja kova peli on varmasti tulossa, Sipilä arveli.

Salibandyliiga on ollut yllättävän tasainen koko kauden ja yhden ottelun voitolla tai tappiolla on iso merkitys. Yllättäviä tuloksiakin on jonkun verran otteluissa tullut, kuten EräViikinkien tappio OLS:aa vastaan kertoo tai Steelersin kauden ainokainen voitto TPS:stä. Takin napit on syytä joukkueessa pitää napitettuina ylös asti.

Kukkola_ja_Iiskola.JPG

- Toki siellä on tosi pienet erot viimeisellä ja kolmanneksi viimeisellä tai neljänneksi viimeisellä, meilläkin, ihan jokainen peli voidaan hävitä tai voittaa. Uskon, että tulee tiukka peli. Siellä on Hämeenlinnassa varmaan hyvä yleisö myös vastassa. Meidän pitää olla valmis siihenkin, Sipilä paalutti.

EräViikingit kohtaa Steelersin Hämeenlinnan Elenia Areenalla lauantaina 11. marraskuuta kello 18 alkaen. Ottelu lähetetään myös Elisa Viihde Sport- kanavalta ja verkossa Fanseatilta.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Jarmo Koskela

17.01.2018Huhtimo jatkaa maajoukkueen valmennuksessa
14.01.2018Vuosi alkoi murskavoitolla Kuopiossa
14.01.2018Salibandyvuosi 2018 starttaa Kuopiossa
11.01.2018Ilmoittautuminen salibandykouluihin nyt avoinna - myös suosittu hiihtolomaleiri lähestyy
30.12.2017Vuosi päättyi tappioon - TPS parempi rankkareilla
26.12.2017EräViikingit saa vieraita Turusta - Kumman putki katkeaa?
21.12.2017Legendat palasivat Mosahalliin
18.12.2017Huhtimo: Nyt reenataan ennen kinkun syömisiä
18.12.2017Vaikeuksien kautta voittoon
16.12.2017Loistava alku riitti - EräViikingit tyrehdytti Happeen nousuyrityksen

Siirry arkistoon »