Ykkösketju liekeissä - Blomqvist avasi maalitilin Salibandyliigassa

10.11.2017

EräViikingit palasi voittokantaan näyttävästi, kun SPV kaatui Vantaan Energia Arenalla pelatussa ottelussa 12-3. Ottelun suurimmat sankarit löytyivät ykköskentästä, kun koko hyökkäysvitja palkittiin Veikkauspörssi-pisteillä.

- Olihan siinä mestoja varmaan enempääkin, mutta kyllä tämä peli ratkesi Sipilä-Järvinen osastoon. He saivat lyötyä muutaman uunin siihen ja meidän ketju astui esiin vasta, kun peli oli oikeastaan taputeltu, kolmen maalin iltaa viettänyt Miko Kailiala sanoi vaatimattomasti.

Ykkosketju_liekeissa.JPG

Kailialan lisäksi kolmeen maalin ylsi Jani Kukkola. Tehoiltaa vietti myös Tuomas Iiskola, joka sai kolmeen maaliin syöttöpisteen. Unohtaa ei sovi toki Mikko Sipilääkään, joka oli EräViikinkien kolmessa ensimmäisessä maalissa mukana. Ilahduttavin asia oli silti nuoren Otto Blomqvistin uran ensimmäinen osuma Salibandyliigassa, miehen kolmannessa ottelussa.

- Se oli sellainen ihan perusosuma. (Janne) Salonen pistää aika hyvän passin siihen niin ja tällä kertaa se sitten upposi. Ei siinä sen kummempaa, Blomqvist kertasi osumaansa.

Blomqvist_teki_uran_ensimmaisen_liigamaalinsa.JPG

Otto Blomqvist on ollut mukana EräViikinkien kolmessa ottelussa ja tällä kertaa hän sai heti alusta asti pelivastuuta. Nuorukainen kiitti luottamuksesta ja miehen mailasta syntyi tehot 1+1 hyvin pelatun ottelun jälkeen.

- Nämä ovat aina tärkeitä juttuja nuorille kavereille, että saa onnistumisia. Nyt ei muuta kuin lisää näitä. Tästä se alkaa, hieno juttu. Ei muuta kuin onnittelut Otolle siitä, EräViikinkien valmentaja Mikael Järvi paalutti.

EräViikinkien ottelut jatkuvat jo lauantaina, kun joukkue matkustaa Hämeenlinnaan Steelersin vieraaksi.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Jarmo Koskela

18.11.2017Kapanen ratkaisi jatkoaikatrillerin
17.11.2017EräViikingit hakemaan kolmatta perättäistä voittoaan Tapiolasta
16.11.2017Loisa EräViikinkien voiton takuunaisena
14.11.2017Huhtimo: Tossua toisen eteen isolla sydämellä
12.11.2017Tuuli Rannala onnistui kahdesti paluuottelussaan
11.11.2017Mäkinen avasi maalihanat - tuloksena hattutemppu
11.11.2017Miehet Steelersin kimppuun - Sipilä odottaa tiukkaa vääntöä
10.11.2017Ykkösketju liekeissä - Blomqvist avasi maalitilin Salibandyliigassa
10.11.2017O2-Jyväskylää vastaan muuttuneella kokoonpanolla
09.11.2017Bäcksbacka: "Mitä tahansa voi olla odotettavissa"

Siirry arkistoon »