Naisille kauden ensimmäinen kotivoitto

11.10.2017

EräViikingit otti tärkeän 7-4- voiton ÅIF:sta keskiviikkona Mosahallissa. Voitto oli joukkueelle kauden ensimmäinen kotivoitto, joka myös päätti kahden ottelun mittaiseksi venyneen tappioputken. Tärkeyttä lisää se, että edellinen ottelu päättyi melko rumin lukemin Porvoossa.

- PSS kävi katsomassa, että missä meidän kölinpohja on ja uitiin siinä pelissä aika syvissä vesissä. Lähdettiin tähän peliin sillä teemalla, että on kasvojenpesu ja kotiluola, niin näytettäisiin kuka on emäntä talossa, EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo summasi lähtötilanteen.

- Kyllä tästä kaiken kaikkiaan tuli vähän sellainen katusähly-fiilis. Aika railakasta menoa oli eikä kummallakaan joukkueella välttämättä pelilliset rakenteet ole vielä kuosissa.

Milja_Saarikoski.JPG

Vaikka ottelu lopulta päättyi EräViikinkien voittoon kolmen maalin erolla, niin ilta ei missään tapauksessa ollut läpihuutojuttu kotijoukkueelle. Ottelun ensimmäinen erä päättyi maalittomaan ja toinenkin erä tasattiin maalein 3-3.

- Molemmilla joukkueilla oli hyviä elementtejä ja ÅIF:lläkin  oli omat kulminaatiopisteensä ottaa hommaan käsiin. Kumpikaan joukkue ei ollut tänään ihan parhaimmillaan, Huhtimo arveli.

Ottelussa maaleja tehtiin 11 kappaletta, mutta paikkoja oli myös useampaankin osumaan molemmilla joukkueilla. EräViikingeistä Milja Saarikoski äityi kunnon tykitykseen ja iski ottelussa hattutempun verran osumia. Siitä huolimatta maalinteon tuska näkyi tässäkin ottelussa.

- Molemmissa joukkueissa on vähän sellaista maalinteon tuskaa ja kyllä se vähän myös tuossa ottelussa näkyi, Huhtimo paalutti.

Voitto on tietenkin aina voitto, vaikka se tulisi sellaisella pelillä, joka ei aina näytä siltä, miltä sen toivoisi näyttävän. Sen myöntää myös päävalmentaja Markus Huhtimo ja iloitsikin siitä, mitä joukkue pelissä saavutti.

- Tietysti meille oli tärkeätä, että saatiin ensimmäinen kotivoitto tässä projektissa, Huhtimo tunnusti.

EräViikinkien pelit jatkuvat sunnuntaina kotiottelulla, kun Suomen Cupissa vastaan tulee Tampereen KooVee. Ottelu Mosahallissa alkaa kello 13:30.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Jarmo Koskela

10.12.2017EräViikingit haki voittofiiliksen musiikista
10.12.2017EräViikingit LaSB:in kimppuun
04.12.2017Huhtimo ja Suonpää Bratislavassa
03.12.2017EräViikingeille kuudes perättäinen voitto
03.12.2017Lax voitto mielessä Tampereelle
29.11.2017Kukkola liekeissä - EräViikingeille niukka voitto
28.11.2017Jatkuuko Kapasen tehoputki Indiansia vastaan?
27.11.2017EräViikingit ja Koovee tukevat yhdessä Iceheartsin toimintaa
25.11.2017Voittoputki jatkuu - Kukkola 200:s Liigamaali, Kapanen teki liigahistoriaa
22.11.2017Black Friday ja kotimatsi

Siirry arkistoon »