Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Naisille kauden ensimmäinen kotivoitto

11.10.2017

EräViikingit otti tärkeän 7-4- voiton ÅIF:sta keskiviikkona Mosahallissa. Voitto oli joukkueelle kauden ensimmäinen kotivoitto, joka myös päätti kahden ottelun mittaiseksi venyneen tappioputken. Tärkeyttä lisää se, että edellinen ottelu päättyi melko rumin lukemin Porvoossa.

- PSS kävi katsomassa, että missä meidän kölinpohja on ja uitiin siinä pelissä aika syvissä vesissä. Lähdettiin tähän peliin sillä teemalla, että on kasvojenpesu ja kotiluola, niin näytettäisiin kuka on emäntä talossa, EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo summasi lähtötilanteen.

- Kyllä tästä kaiken kaikkiaan tuli vähän sellainen katusähly-fiilis. Aika railakasta menoa oli eikä kummallakaan joukkueella välttämättä pelilliset rakenteet ole vielä kuosissa.

Milja_Saarikoski.JPG

Vaikka ottelu lopulta päättyi EräViikinkien voittoon kolmen maalin erolla, niin ilta ei missään tapauksessa ollut läpihuutojuttu kotijoukkueelle. Ottelun ensimmäinen erä päättyi maalittomaan ja toinenkin erä tasattiin maalein 3-3.

- Molemmilla joukkueilla oli hyviä elementtejä ja ÅIF:lläkin  oli omat kulminaatiopisteensä ottaa hommaan käsiin. Kumpikaan joukkue ei ollut tänään ihan parhaimmillaan, Huhtimo arveli.

Ottelussa maaleja tehtiin 11 kappaletta, mutta paikkoja oli myös useampaankin osumaan molemmilla joukkueilla. EräViikingeistä Milja Saarikoski äityi kunnon tykitykseen ja iski ottelussa hattutempun verran osumia. Siitä huolimatta maalinteon tuska näkyi tässäkin ottelussa.

- Molemmissa joukkueissa on vähän sellaista maalinteon tuskaa ja kyllä se vähän myös tuossa ottelussa näkyi, Huhtimo paalutti.

Voitto on tietenkin aina voitto, vaikka se tulisi sellaisella pelillä, joka ei aina näytä siltä, miltä sen toivoisi näyttävän. Sen myöntää myös päävalmentaja Markus Huhtimo ja iloitsikin siitä, mitä joukkue pelissä saavutti.

- Tietysti meille oli tärkeätä, että saatiin ensimmäinen kotivoitto tässä projektissa, Huhtimo tunnusti.

EräViikinkien pelit jatkuvat sunnuntaina kotiottelulla, kun Suomen Cupissa vastaan tulee Tampereen KooVee. Ottelu Mosahallissa alkaa kello 13:30.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Jarmo Koskela

17.02.2018EräViikingit yllätti SB-Pro:n
16.02.2018Vaittinen: Huomenna pitää pelata rohkeasti
14.02.2018Kapaselle historiallinen osuma - EräViikingit niukkaan voittoon
12.02.2018Viikkoraportti: Jälleen paljon onnistumisia
10.02.2018EräViikinkien puolustus piti - Oulun reissulta tärkeät pisteet mukaan
10.02.2018EräViikingit haki pisteet Sipoosta
10.02.2018EräViikingit hakee revanssia Oulusta
10.02.2018Naiset lauantaina paikalliskamppailussa
07.02.2018PSS ratkaisi kolmannessa erässä
06.02.2018Keskiviikkona Mosalla taistellaan isoista pisteistä

Siirry arkistoon »