EräViikingit jatkaa panostustaan seuran kehittämiseen - Olli Lähdesmäki markkinointijohtajaksi

11.10.2017

EräViikingit jatkaa suunnitelmansa mukaista strategista kasvuaan ja on nimittänyt seuran uudeksi markkinointijohtajaksi Olli Lähdesmäen, 30, joka on toiminut aikaisemmin urheilumarkkinoinnin tehtävissä HC TPS:ssä ja Seinäjoen jalkapallokerhossa. Koulutukseltaan Lähdesmäki on kauppatieteiden maisteri ja aloittaa tehtävässään heti.

LahdesmakiOksanen_facebook.jpg

 

-       Haluamme ottaa seurana isoja kehitysaskeleita ja tämä rekrytointi on merkittävä osa suunnitelmallista kasvuamme. Olemme saaneet menneen vuoden aikana rakennettua urheilupuolen organisaatiomme erittäin laadukkaaksi. Tavoitteenamme on olla edelläkävijöitä lajissamme myös organisaation muiden toimintojen osalta, johon vahvasti kuuluu mm. markkinointi ja viestintä koko seuran osalta. Haluamme kehittää brändiämme ja luoda entistä enemmän arvoa jäsenillemme sekä muille sidosryhmillemme, johon Lähdesmäki tuo mukanaan vankkaa osaamista, kommentoi EräViikinkien toiminnanjohtaja Jari Oksanen.

 

-       Olen todella innoissani päästessäni mukaan EräViikinkien matkaan kohti uusia tavoitteita. Laji on kansainvälisesti vahvassa kasvussa ja Suomi, sekä EräViikingit maailman suurimpana seurana ovat tässä kasvussa suunnannäyttäjiä. Lajin monet ominaisuudet ja arvot ovat sellaisia mitä monet muut lajit kadehtivat. Näiden arvojen kautta lähdemme kehittämään myös EräViikingit-brändiä, jonka alle mahtuu niin matalan kynnyksen harrastustoiminta kuin lajin tavoitteellinen huippu-urheilupuolikin. Haluamme mukaamme jäsenillemme lisäarvoa tuottavia ja arvoihimme sopivia yhteistyökumppaneita, kommentoi Lähdesmäki.

 

EräViikingit ry on salibandyn erikoisseura, joka syntyi Tapanilan Erän salibandyjaoston ja Salibandyseura Viikinkien yhdistymisestä keväällä 2016. Seura koostuu n. 2000 jäsenestä. Miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat Suomen mestaruudesta, Akatemia-joukkueen pelaajat kehittyvät miesten divarissa, sekä joukkueita on poikkeuksellisesti jokaisessa niin tyttöjen kuin poikienkin juniori-ikäluokassa. Lisäksi matalan kynnyksen harrastustoiminta ulottuu laajalle alueelle Helsingissä.

 

Lisätiedot:

Jari Oksanen, toiminnanjohtaja, EräViikingit ry

+358 44 531 9048, jari.oksanen@eraviikingit.fi

 

Olli Lähdesmäki, markkinointijohtaja, EräViikingit ry

+358 50 591 9187, olli.lahdesmaki@eraviikingit.fi

 

 

18.10.2017Ahonen painottaa oman tekemisen tärkeyttä
17.10.2017Laitinen odottaa vanhojen ketjukavereiden kohtaamista
16.10.2017Turulan maali laiha lohtu EräViikingeille - Classic vei pisteet
16.10.2017Miehet tasonmittaukseen Tampereelle
15.10.2017Tie nousi pystyyn Cupissa - Sällström ei saanut haluamaansa lahjaa
14.10.2017Kukkola: Töitä on vielä tehtävänä
13.10.2017Vaittinen uskoo vahvasti jatkopaikkaan
11.10.2017Naisille kauden ensimmäinen kotivoitto
11.10.2017EräViikingit jatkaa panostustaan seuran kehittämiseen - Olli Lähdesmäki markkinointijohtajaksi
07.10.2017Keskiviikkona Mosalla nähdään sisuuntunut EräViikingit

Siirry arkistoon »