Keskiviikkona Mosalla nähdään sisuuntunut EräViikingit

07.10.2017

EräViikinkien naisten edustusjoukkueen kausi jatkuu tulevana keskiviikkona Mosahallissa, kun vieraaksi saapuu sipoolainen ÅIF.

Molempien joukkueiden edelliset ottelut päättyivät tappioon. EräViikingit taipui Porvoon Salibandyseuran vieraana lukemin 8-2 ja ÅIF jäi SB-Pro:n jyrän alle lukemin 16-2.

EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo sanoo, että viime peli on käyty pelaajiston kanssa lävitse.

- Jep! Tukkaan tuli kivasti ja videoita on tsekattu ja kimpassa analysoitu viisikkojen kanssa ja kyllähän tuo meidän ryhmä totesi, et nyt ei menny ihan jiiriin homma, mutta sellaista se välillä on ja ollaan edelleen kiinni melkoisessa kasvutarinassa ja kärsivällisyyttä pitää olla koko organisaatiolla hommassa, Huhtimo muistuttaa.

Päävalmentaja jatkaa kehumalla ryhmänsä kykyä ottaa virheistä opiksi.

- Pikkuhiljaa viedään pelillisiä asioita eteenpäin ja kulttuuria luodaan jokaisessa treenissä. Rakastan tässä ryhmässä sitä et jengi täynnä sellaisia mimmejä et uskaltaa tehdä virheitä ja sit yhdessä opitaan ja opetellaan hommaa ja voidaan seuraavalla kerralla olla kokeneempia samassa tilanteessa, päävalmentaja toteaa tyytyväisenä.

Keskiviikon peliä Markus odottaa mielenkiinnolla, koska molemmat joukkueet kokivat isot tappiot viime kierroksella.

- No todella mielenkiintoinen matsi tulossa, kun molemmat joukkueet on ottanu viime pelissään kohtuu railakkaasti pataan!! Ja nousija joukkue vastassa niin nälkää varmasti riittää.

Heti perään päävalmentaja muistuttaa vastustajaa siitä, että EräViikingit tulevat keskiviikkona kentälle sisua täynnä.

- kyllä nuo meidänkin mimmit on kohtuu sisuuntuneita edellisestä pelistä ja jokainen haluaa muuttaa laivan kurssin oikealle väylälle!! Tietenkin on selvä, että kotimökissä pitää esiintyä sillä tavalla, että tunne ja työmoraali on korkealla. Pitää olla vahva joka osa-alueella ja nauttia taas hienosta mahdollisuudesta ja pelipäivä on kuitenkin juhlapäivä, Huhtimo summaa.

Keskiviikon ottelu pitää sisällään mukavan lisävivahteen Huhtimon kannalta.

-On mahtavaa saada hyvät ystävät Sami Vidgren ja Jukka Kettunen Åiffin peräsimestä vierailemaan Mosalle. Näiden jannujen kanssa on aikoinaan pelattu samoissa seuroissa ja hienoja hetkiä vietetty lajin parissa ja nyt isketään koutseina vastakkain. Saa nähdä, kun nämä jantterit painaa kaasua niin nähdään, et pysyykö MaHuFiX, Timi ja Marko kyydissä. EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo naurahtaa.

Vastauksen tuohon arvoitukseen saat, kun tulet Tapanilan Mosahalliin tulevana keskiviikkona kello 18.30. Silloin alkaa Naisten Salibandyliigan ottelu EräViikingit-ÅIF.

 Teksti: Juho Kojima

18.10.2017Ahonen painottaa oman tekemisen tärkeyttä
17.10.2017Laitinen odottaa vanhojen ketjukavereiden kohtaamista
16.10.2017Turulan maali laiha lohtu EräViikingeille - Classic vei pisteet
16.10.2017Miehet tasonmittaukseen Tampereelle
15.10.2017Tie nousi pystyyn Cupissa - Sällström ei saanut haluamaansa lahjaa
14.10.2017Kukkola: Töitä on vielä tehtävänä
13.10.2017Vaittinen uskoo vahvasti jatkopaikkaan
11.10.2017Naisille kauden ensimmäinen kotivoitto
11.10.2017EräViikingit jatkaa panostustaan seuran kehittämiseen - Olli Lähdesmäki markkinointijohtajaksi
07.10.2017Keskiviikkona Mosalla nähdään sisuuntunut EräViikingit

Siirry arkistoon »