Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Maajoukkuemaalivahti EräViikinkien haaviin

30.08.2017

eraviikingit.jpg

EräViikingit vahvistaa maalivahtiosastoansa Viron maajoukkuemaalivahdilla Marek Öigellä. Öige on kokenut maalivahti, joka on pelannut pääsarjatasolla yli kymmenen vuotta. Silti siirto EräViikinkeihin saa miehen hyppimään onnesta.

- Kerrankin on joukkue, jossa on realistiset mahdollisuudet saavuttaa jotain suurempaa. Ei tässä voi muuta sanoa kuin innolla tulen joukkueeseen, Öige iloitsi siirrostansa.

Maalivahdin etsintä tuli EräViikingeillä ajankohtaiseksi, kun toisena maalivahtina ollut Markus Laakso lähti opiskelemaan Jyväskylään. Laaksolla olisi ollut sopimusta jäljellä vielä tämä kausi, mutta sopimus purettiin yhteisymmärryksessä EräViikinkien, Happeen ja Laakson kesken.

- Make sai opiskelupaikan Jyväskylästä, joka selvisi varsin myöhään. Tilanne oli varsin haasteellinen, mutta onneksi pääsimme yhteisymmärrykseen Happeen kanssa sopimuksen purkamisesta, EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava kommentoi.

- Toivotamme omalle kasvatillemme Laaksolle onnea opiskeluihin ja toivomme hänen palaavan EräViikinkeihin vielä tulevaisuudessa.

Markkinoilla ei maalivahteja rajattomasti ole, varsinkaan tässä vaiheessa kautta. Se toi maalivahdin hankintaan omat haasteensa, mutta urheilujohtaja on hyvin tyytyväinen siihen, millainen kala haaviin tarttui.

- Onnistuimme mielestäni erittäin hyvin. Marekilla on kokemusta niin liigapeleistä kuin kansainvälisistäkin otteluista ja hän on tottunut kantamaan vastuuta. Meillä on siirron myötä erinomainen maalivahtitilanne ja olemme valmiita kauteen, Naava mietti.

Marek Öigelle tilaisuus siirtyä EräViikinkeihin tuli täysin puun takaa. Kun mieheltä kysyttiin siirtymisestä, niin hetken aikaa hän mietti, että onko tämä tottakaan.

-En ikinä osannut kuvitella, että pelaisin täällä. Hetken aikaa meni siihen, että sisäisti, mitä oikein oli tapahtunut, Öige kertasi.

- Nyt on kaikkien aikojen sauma itselläni.

Öige on kokenut maalivahti, jolla on vyöllään 207 pääsarjatason ottelua. Uransa aikana hän on edustanut Loviisan Toria ja Westend Indiansia. Salibandyliigassa Öigelle on pelejä kertynyt Indiansin paidassa 80. Viron paidassa mies on esiintynyt 48 kertaa.

Teksti: Joni Hildén

17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle
10.03.2018Taktiikan muutos toi naisille voiton
10.03.2018EräViikingit taistelee kotiedusta - Kukkola vaatii playoffs-ilmettä

Siirry arkistoon »