Hieno taistelu ei riittänyt voittoon

12.08.2017

EräViikinkien naisten Czech Open turnaus päättyi puolivälieriin Fat Pipe Florbal Chodovin voittaessa 2-1.

Ottelu oli todella tiukka. Pelin vauhti ei missään vaiheessa päässyt nousemaan, koska Florbal Chodov kohdisti todella kovan paineen EräViikinkien pelaajiin. Tämä aiheutti sen, että helsinkiläisille ei avautunut montaakaan saumaa hyökätä, mutta silloin kun tilaa oli, niin hyökkäykseen lähdettiin välittömästi

Chodovin paineesta huolimatta ottelun maalinteon aloitti Eräviikingit Daniela Markelin Tuuli Rannalan syötöstä. Osuma syntyi ajassa 13.22.

Chodov lisäsi painetta toiseen erään ja onnistui ottamaan peliä haltuun. EräViikingit puolustivat uhrautuvasti, mutta kahdelle Chodovin maalille ei voitu mitään.

EräViikingit haki ottelun lopussa tasoitusta kuudella pelaajalla. Valmennus tiivisti peluutustakin, mutta sekään ei auttanut.

Tappiosta huolimatta EräViikingit taisteli voitosta viimeiseen saakka. Kyseessä oli ottelu, jossa voitto oli todella pienestä kiinni. Täytyy muistaa, että kyseessä oli EräViikinkien tämän kauden joukkueen ensimmäinen yhteinen turnaus. Joukkue on kehittynyt lyhyessä ajassa valtavasti.

EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo totesi pelin päätyttyä Joni Hildénin haastattelussa, että vastassa oli joukkue, joka käyttää 1-2-2 Taktiikkaa todella hyvin. Huhtimo harmittelee lopputulota todeten, että ”Kyllä tässä oli kuitenkin saumaa.” Hän nostaa erityisesti esille ottelun loppuhetket, jolloin EräViikingit haki tasoitusta ilman maalivahtia.

Päävalmentaja mietiskeli seuraavasti: ”Kyllä siellä niitä laatupaikkoja saatiin luotua ihan tarpeeksi.”

Huhtimo on kuitenkin tyytyväinen pelaajiin ja valmennukseen Hän korosti, että tiiviimpään peliin olisi voitu siirtyä aikaisemmin, mutta nyt haluttiin mennä isomalla ringillä ja hakea joukkueelle yhteisiä kokemuksia

Ottelun pöytäkirja

 Teksti: Juho Kojima

 

 

19.10.2017Kauden paras ei riittänyt - Naisille katkera viime hetken tappio
18.10.2017Apina painaa miesten selässä
18.10.2017Ahonen painottaa oman tekemisen tärkeyttä
17.10.2017Laitinen odottaa vanhojen ketjukavereiden kohtaamista
16.10.2017Turulan maali laiha lohtu EräViikingeille - Classic vei pisteet
16.10.2017Miehet tasonmittaukseen Tampereelle
15.10.2017Tie nousi pystyyn Cupissa - Sällström ei saanut haluamaansa lahjaa
14.10.2017Kukkola: Töitä on vielä tehtävänä
13.10.2017Vaittinen uskoo vahvasti jatkopaikkaan
11.10.2017Naisille kauden ensimmäinen kotivoitto

Siirry arkistoon »