Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hieno taistelu ei riittänyt voittoon

12.08.2017

EräViikinkien naisten Czech Open turnaus päättyi puolivälieriin Fat Pipe Florbal Chodovin voittaessa 2-1.

Ottelu oli todella tiukka. Pelin vauhti ei missään vaiheessa päässyt nousemaan, koska Florbal Chodov kohdisti todella kovan paineen EräViikinkien pelaajiin. Tämä aiheutti sen, että helsinkiläisille ei avautunut montaakaan saumaa hyökätä, mutta silloin kun tilaa oli, niin hyökkäykseen lähdettiin välittömästi

Chodovin paineesta huolimatta ottelun maalinteon aloitti Eräviikingit Daniela Markelin Tuuli Rannalan syötöstä. Osuma syntyi ajassa 13.22.

Chodov lisäsi painetta toiseen erään ja onnistui ottamaan peliä haltuun. EräViikingit puolustivat uhrautuvasti, mutta kahdelle Chodovin maalille ei voitu mitään.

EräViikingit haki ottelun lopussa tasoitusta kuudella pelaajalla. Valmennus tiivisti peluutustakin, mutta sekään ei auttanut.

Tappiosta huolimatta EräViikingit taisteli voitosta viimeiseen saakka. Kyseessä oli ottelu, jossa voitto oli todella pienestä kiinni. Täytyy muistaa, että kyseessä oli EräViikinkien tämän kauden joukkueen ensimmäinen yhteinen turnaus. Joukkue on kehittynyt lyhyessä ajassa valtavasti.

EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo totesi pelin päätyttyä Joni Hildénin haastattelussa, että vastassa oli joukkue, joka käyttää 1-2-2 Taktiikkaa todella hyvin. Huhtimo harmittelee lopputulota todeten, että ”Kyllä tässä oli kuitenkin saumaa.” Hän nostaa erityisesti esille ottelun loppuhetket, jolloin EräViikingit haki tasoitusta ilman maalivahtia.

Päävalmentaja mietiskeli seuraavasti: ”Kyllä siellä niitä laatupaikkoja saatiin luotua ihan tarpeeksi.”

Huhtimo on kuitenkin tyytyväinen pelaajiin ja valmennukseen Hän korosti, että tiiviimpään peliin olisi voitu siirtyä aikaisemmin, mutta nyt haluttiin mennä isomalla ringillä ja hakea joukkueelle yhteisiä kokemuksia

Ottelun pöytäkirja

 Teksti: Juho Kojima

 

 

17.03.2018EräViikinkien naiset tarrasi kotietuun - Koovee kaatui Tampereella
16.03.2018EräViikingit nappasi kotiedun takaisin - Laasonen liekeissä
16.03.2018Naisten runkosarja päätökseen Kooveen vieraana
16.03.2018Lax: Meidän täytyy olla maalipaikoissa terävämpiä!
15.03.2018Indians avasi voitolla
13.03.2018EräViikingit aloittaa pudotuspelit - Vastassa Indians
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
10.03.2018EräViikingit varmisti kolmannen sijan - Jukka Soini palasi kentälle
10.03.2018Taktiikan muutos toi naisille voiton
10.03.2018EräViikingit taistelee kotiedusta - Kukkola vaatii playoffs-ilmettä

Siirry arkistoon »