C Edustus Loisto Cupissa pronssille

06.08.2017

C Edustus muodostuu 16 kenttäpelaajasta ja kahdesta maalivahdista. Pelaajista yhdeksän oli voittamassa SM-hopeaa kaudella 2016-17. Seitsemän pelaajaa on noussut C Edustukseen EräViikinkien C Akatemiasta ja D-tytöistä ja kaksi pelaajaa muista seuroista.

Loisto Cup - SM-karsintoihin valmistava turnaus

Ensimmäisenä pelipäivänä joukkue voitti kahdessa ensimmäisessä pelissä vastustajansa OLS2:n ja SB Heinolan hyvin selkein numeroin. Kolmannessa pelissä Classic pelasi pirteästi ja haastoi joukkueen hyvin ja tuloksena oli tasapeli.

Toinen pelipäivä käynnistyi aamupelillä PSS:ää vastaan. Ensimmäisessä erässä porvoolaiset takoivat 3-0 lukemat taululle ja toisen erän kiri riitti tällä kertaa 3-2 tappioon.  Porvoo pelasi ihailtavan aktiivisesti ja joukkue näytti olevan hyvässä kunnossa.

Välierässä vastaan asettui turnauksen ennakossa ykköseksi sijoitettu SBS Wirmo. Tiukka ja hyvävauhtinen peli päättyi Wirmon 2-1 voittoon.

Pronssiottelussa vastaan asettui Hämeenlinnan Steelers. Peli päättyi EräViikinkien voittoon numeroin 3-1.

Päivän puheenaiheet:

  • Turnaus oli kaksijakoinen. Paljon hyviä tiukkoja pelejä, jotka päättyivät yhden      maalin eroon. Vastaavasti jonkin verran aika isonumeroisia lopputuloksia.     
  • Turnauksen järjestelyiden puolesta fiilis oli myös hieman kaksijakoinen. Seuran puolesta järjestelyt toimivat hyvin ja kaikilla oli hyvä fiilis viikonlopun aikana. Olosuhteet aiheuttivat jonkin verran harmia kun vettä tuli sisään halliin ja toisen kentän matto meni kuprulle.
  • Turnaus antoi joitakin vinkkejä miten SM-karsinnoissa voisi käydä, mutta kahden viikon päästä on taas uudet pelit.

Turnauksen onnistujat:

  • Molemmat maalivahdit onnistuivat turnauksessa todella hyvin. Omiin meni seitsemän maalia kuudessa pelissä. Toki samassa yhteydessä annttakoon kuitenkin kunniaa myös koko joukkueelle puolustamisesta.
  • Nuorin ketjumme koostuu kahdesta -04 syntyneestä ja yhdestä -05 syntyneestä tytöstä. Tytöt pelasivat hienosti ja ennakkoluuttomasti. Hyvä depyytti Tilda Tarkkinen, Aada Kauppinen ja Veera Mertanen! 

Seuraavat pelit:

C-tyttöjen SM-sarjan karsinnat Hämeenlinnassa 19.-20.8 Elenia Areenalla. Eräviikingit saa tuolloin vastaansa Northern Starsin, Karhut/NTK:n sekä O2-JKL:n.

18.10.2017Ahonen painottaa oman tekemisen tärkeyttä
17.10.2017Laitinen odottaa vanhojen ketjukavereiden kohtaamista
16.10.2017Turulan maali laiha lohtu EräViikingeille - Classic vei pisteet
16.10.2017Miehet tasonmittaukseen Tampereelle
15.10.2017Tie nousi pystyyn Cupissa - Sällström ei saanut haluamaansa lahjaa
14.10.2017Kukkola: Töitä on vielä tehtävänä
13.10.2017Vaittinen uskoo vahvasti jatkopaikkaan
11.10.2017Naisille kauden ensimmäinen kotivoitto
11.10.2017EräViikingit jatkaa panostustaan seuran kehittämiseen - Olli Lähdesmäki markkinointijohtajaksi
07.10.2017Keskiviikkona Mosalla nähdään sisuuntunut EräViikingit

Siirry arkistoon »