Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

uudet perustettavat joukkueet

EräViikingit perustaa uudet poikien ikäkausijoukkueet 2010-syntyneille ja lisäksi G-tyttöjen joukkueen. Ilmoittautuminen joukkueisiin tapahtuu tämän sivun alaosasta seuraavien ohjeiden mukaan.

Poikien joukkueet ovat:

* EräViikingit G2010 Pohjoinen
* EräViikingit G2010 Itä (joukkueeseen mahtuu edelleen mukaan ja myös 2011-syntyneitä otetaan joukkueeseen)

Tyttöjen joukkue:

* EräViikingit G2011-2012
* E-F -ikäiset tytöt (2007-2010) ottakaa yhteyttä olemassaolevaan joukkueeseen kati.kauppala (at) gmail.com

Joukkueiden harjoituspaikat pyritään järjestämään alueellisesti, niin että pohjoisen joukkue harjoittelee Pohjois-Koillis-Helsingissä ja Idän joukkue Itä-Helsingissä. Infotilaisuudet joukkueista pidämme elokuussa ja toiminta käynnistyy myös elokuussa.

Lisätietoja joukkuetoiminnasta voi tiedustella sitä ennen toimistoltamme: toimisto (at) eraviikingit.fi tai puh (09) 346 4252.

Ilmoittautuminen uusiin joukkueisiin tapahtuu EräViikinkien (aiemmin Erän salibandyjaosto) käytössä olevan myClub-järjestelmän avulla. Uusien jäsenien osalta syötä myClubiin lapsesi tiedot ja luo jäsenelle tunnus järjestelmään. HUOM! Jos lapsesi on jo ollut mukana aiemmin EräViikinkien tai Erän salibandykoulussa, kerhossa tai salibandyleireillä, ja teillä on jo myClub-tunnus, teidän tulee suorittaa ennakkoilmoittautuminen kyseistä tunnusta käyttäen. Mikäli tunnus on unohtunut, voitte laittaa sähköpostia toimistollemme (toimisto (at) eraviikingit.fi). SSV:n ryhmissä olleet luokaa tunnukset uusina jäseninä.

Jäsenestä ei saa luoda myClub-järjestelmään kahta erillistä tunnusta! Mikäli järjestelmä ilmoittaa nimen olevan käytössä, teillä on jo tunnukset tai sitten seurassa on täysin samanniminen lapsi. Ota tällöin yhteyttä toimistollemme.

Lapselle ei saa luoda useita myClub-tunnuksia jäsenrekisteriimme!

Otamme uusiin joukkueisiin ilmoittautuneisiin yhteyttä sähköpostitse toukokuun loppupuolella tai kesäkuun alussa.