lääkärikeskus PIHLAJALINNA dextRa

EräViikingit tekee tiivistä yhteistyötä lääkärikeskus Pihlajalinna Dextran kanssa. Sopimuksen tarkoituksena on tarjota EräViikinkien salibandypelaajille laadukasta ja oikeaa hoitoa urheilu- ja tapaturmavammoihin sekä muuhun terveyden- ja sairaanhoitoon. Näin voidaan varmistaa kokonaisvaltainen hoito diagnoosista kuntoutukseen ja pelaajan mahdollisimman nopea parantuminen pelikuntoiseksi.


Dextrassa toimii noin kaksisataa yleis-, erikois- ja hammaslääkäriä
sekä satakunta muuta terveydenhuollon ammattilaista. Korkeatasoinen
osaaminen ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä
sairaalapalvelut muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun. Seuramme pelaajat, jäsenet ja tukijoukot ovat samoissa osaavissa ja turvallisissa käsissä hoitonsa jokaisessa vaiheessa.


Pelaajan tai perheenjäsenen loukkaantuessa tai sairastuessa,
varaa aika vastaanotolle osoitteessa www.pihlajalinna.fi tai numerosta 030 6060. Pihlajalinna Dextra Munkkivuoron päivystys palvelee ma-la 7-22 ja su 9-22 ilman ajanvarausta vuoden jokaisena päivänä.
Numerosta 040 631 2826 tavoitat seuran oman sairaanhoitajan Suvi Kinnusen, joka auttaa kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa, sekä varaa tarvittaessa ajan lääkärille. Sähköpostia voit laittaa suvi.kinnunen (at) pihlajalinna.fi
Mikäli sinulla on LähiTapiolan Urheilijaturva, muista kertoa siitä myös omalle sairaanhoitajalle, koska Urheilijaturvan omavastuuta ei tarvitse maksaa, kun ilmoitus tehdään TerveysHelpin kautta. Oma sairaanhoitaja tarvittaessa neuvoo tässäkin asiassa.


Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori on täyden palvelun lääkärikeskus ja sairaala.
Lääkärikeskuksen palveluihin kuuluvat Urheilu- ja tapaturmaklinikan ja
päivystyksen lisäksi mm. Käsiklinikka, Hammasklinikka, fysioterapia ja
kuntoutus, kuvantaminen, magneettikuvaus sekä laboratiorio.

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori on avoinna vuoden jokaisena päivänä: Päivystys ma-la 7-22, su 9-22, myös laboratorio ja kuvantaminen.

Osoite: Raumantie 1 a, 00350 Helsinki


Pihlajalinna Dextra Kamppi, Sähkötalo

Pihlajalinna Dextra Kamppi palvelee Urheilu- ja tapaturmaklinikan lisäksi mm. käsiklinikan, fysioterapian ja yleislääkäreiden asiakkaita.
Tukipalveluista tarjolla ovat kuvantaminen ja laboratorio.

Dextra Kamppi on avoinna maanantai-torstai klo 8.00–17.00 ja perjantai klo 8.00–16.00.


Muistettavaa

Ottakaa vastaanotolle mukaan Kela-kortti. Hakeutukaa urheilu- ja
tapaturmavammoissa hoitoon heti, koska vakuutus ei välttämättä korvaa yli 14 vuorokautta vanhoja vammoja. Lääkärikäynnit maksetaan käynnin jälkeen itse ja korvaukset haetaan jälkikäteen vakuutuksesta. Isommista operaatioista lääkärikeskus voi hakea maksusitoumuksen vakuutusyhtiöltä.Lisätietoja


Milla Enberg
Sairaanhoitaja
milla.enberg (at) pihlajalinna.fi
Puh. 040 631 2826

Jari Oksanen

Toiminnanjohtaja, EräViikingit
jari.oksanen (at) eraviikingit.fi
Puh. 044 531 9048