Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EräViikingit Akatemia aloittaa divarin

22.09.2017

Viime kaudella miesten Divarissa Erä Akatemia pelasi vahvan kauden pelaamalla 12 tappiotonta ottelua heti putkeen. Joukkue sijoittu lopulta neljänneksi. Viime kaudella Akatemian rungon muodosti pääosin A-juniorit, joita täydensi muutama aikuisikäinen pelaaja ja lisäksi Akatemian peleissä pelasi muutamia EräViikinkien liigan sopimuspelaajia, jotka eivät mahtuneet vakituisesti pelaamaan edustusjoukkueessa. Yhteistyö on ollut hyvää ja molempia joukkueita hyödyttävää. Tälle kaudelle yhteistyötä edelleen jatketaan toimivalla mallilla. A-poikien rinki on iso, jotta joukkue pystyy pelaamaan sekä Nuorten SM-sarjaa että Divaria. Lisäksi Akatemiassa aikuisikäisiä pelaajia on vakituisessa ringissä yhteensä yhdeksän.

- Akatemia on ollut jo vuosia tärkeä ponnahduslauta nuorille pelaajille kohti liigaa. Viime kaudella ensimmäisen kerran rakensimme Divarin farmijoukkueen niin, että pääosa rungosta on A-poikia. Tämä toimintamalli oli erittäin onnistunut ja toimintamallia on vielä hiottu hieman tälle kaudelle, erityisesti pelaajaringin kokoa kasvattamalla, jotta vältetään ylikuormitusta, toteaa EräViikinkien toiminnanjohtaja Jari Oksanen.

Yhteistyö EräViikinkien kanssa on tiivistä ja nimen yhdenmukaistamiseksi, Divarissa pelaavan joukkueen nimi on jatkossa EräViikingit Akatemia.

Tästä eteenpäin joukkueesta tullaan käyttämään nimeä EräViikingit Akatemia tai lyhennettynä EV Akatemia. Yhteistyö tulee nimen lisäksi näkymään edelleen myös pelaajaliikenteessä liigajoukkueen kanssa, sillä EräViikingeistä voi farmisopimuksen kautta tulla useita pelaajia, jotka ovat kelvollisia pelaamaan myös EV Akatemiassa.

- Pelaajaliikennettä liigan, divarin ja A-poikien välillä koordinoi liigajoukkueen valmennustiimissä toimiva seuran valmennuspäällikkö Tomi Rastas. Hänellä on erinomainen taito luovia valtavan ottelukalenterin läpi ja miettiä pelaajien sekä joukkueiden parasta, jotta pystymme tarjoamaan laadukkaan ympäristön harjoitella ja pelata, jatkaa Oksanen.

EräViikinkien osalta Salibandyliiga on jo käynnistynyt kahdella ottelulla, joista TPS vastaan keskiviikkona tuli kauden avausvoitto. Divari käynnistyy Akatemian osalta lauantain vieraspelillä Tikkurilan Tiikereitä vastaan ja ensimmäinen kotiottelu Mosahallissa on sunnuntaina 24.9. klo 17.00, vastassa O2-Jyväskylä.

21.10.2017Akatemia rellesti Sipoossa - revanssipelistä upea voitto
22.09.2017EräViikingit Akatemia aloittaa divarin
06.06.2017EräViikinkien kauden parhaat palkittiin Grand Gaalassa
14.05.2017Grand Gaala 19.5.2017
02.03.2017EräViikinkien tavoitteena on luoda maailman parasta salibandytoimintaa - Tapanilan Erän ja Salibandyseura Viikinkien seurafuusion siirtymävaihe loppusuoralla
29.08.2016EräViikingit vahvasti SM-sarjassa - Ainoana seurana edustus joka ikäluokassa
22.08.2016EräViikinkien junioreilla vahva viikonloppu - Viisi joukkuetta SM-sarjaan
19.08.2016EräViikingeillä vahva edustus All Stars Tournamentissa
18.08.2016EräViikinkiradio: Maalivahdit ovat oma lajinsa
03.06.2016Tässä ovat EräViikinkien valmennuspäälliköt - tyttöjen valmennuspäällikön paikka avoimeen hakuun

Siirry arkistoon »