Laitinen odottaa vanhojen ketjukavereiden kohtaamista

17.10.2017

EräViikinkien naisten edustusjoukkueen pelit jatkuvat jo torstaina, kun joukkue matkustaa Keravalle SB-Pro:n vieraaksi. Molemmat joukkueet pelasivat viime viikonloppuna Suomen cupissa. Koovee nappasi Mosalla jatkopaikan EräViikinkien taistelusta huolimatta lukemin 4-1. Nurmijärven SB-Pro puolestaan voitti TPS:n lukemin 5-1.

EräViikinkien päävalmentaja Markus Huhtimo myöntää, että torstaina vastaan asettuu kokenut joukkue.

- No sanomattakin selvä, että vastaan asettuu kova ryhmä ja kokemusta on ropppakaupalla! Varmasti tulee fyysinen joukkue, joka haluaa suoraviivaista toimintaa laatikossa, Huhtimo analysoi.

Hän tietää mitä EräViikingeiltä vaaditaan, jotta pisteet saataisiin Helsinkiin.

-Tarkoittaa sitä, että meidän ryhmän pitää olla todella valmis kamppailemaan elintilasta ja vastaavasti antaa kovuutta takaisin, jos mielii pinnoille pelissä, päävalmentaja tiivistää.

SB-Pro iski edellisessä liigapelissään peräti kuusitoista maalia. Huhtimo on piirtänyt pukukopin taululle selvät kuviot, jotta sama ei toistuisi torstaina.

-Jep, paljon laitto naapuri rysiä edellisessä pelissä ja siihen pitää vastata kovalla puolustuspelillä ja kamppailuvalmius koko 60min tapissa! Toki pallolla pitää myös olla hyvä, sillä pelkällä perässä juoksulla ei näitä pelejä voiteta. Pitää olla nöyrä, mutta itsevarma kentällä ja keskittyä oleellisen, päävalmentaja jyrähtää.

EräViikinkien puolustaja Mirva Laitinen pelasi vielä viime kaudella SB-Pro:n riveissä. Hän huomauttaa, että kummallakaan joukkueella ei ole kotikentän tuomaa etua.

-Tasaista peliä odotan ja varmaan on paljon vauhtia. Tietysti lähetään peliä voittamaan. Varmaan kotikenttäetua ei hirveesti kummallakaan ole, kun pelataan keravalla, Mirva muistuttaa.

Laitinen odottaa vanhojen ketjukavereidensa Mirja ja Laura Hietamäen kohtaamista.

-Hietamäkien kanssa oon pelannut samassa kentässä pitkään niin ootan kyllä sitä, kun niiden kanssa pääsee vääntämään, Mirva innostuu.

SB-Pro-EräViikingit Keravalla Kurkelan koululla torstaina kello 18:30.

Teksti: Juho Kojima

16.11.2017Loisa EräViikinkien voiton takuunaisena
14.11.2017Huhtimo: Tossua toisen eteen isolla sydämellä
12.11.2017Tuuli Rannala onnistui kahdesti paluuottelussaan
10.11.2017O2-Jyväskylää vastaan muuttuneella kokoonpanolla
27.10.2017Nordman ja Paajanen liekeissä - EräViikingit palasi voittokantaan
26.10.2017Huomisen keittoresepti valmiina
24.10.2017Viisi EräViikinkien pelaajaa tyttöjen U-19 maajoukkueeseen
19.10.2017Kauden paras ei riittänyt - Naisille katkera viime hetken tappio
17.10.2017Laitinen odottaa vanhojen ketjukavereiden kohtaamista
15.10.2017Tie nousi pystyyn Cupissa - Sällström ei saanut haluamaansa lahjaa

Siirry arkistoon »