Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tässä ovat EräViikinkien valmennuspäälliköt - tyttöjen valmennuspäällikön paikka avoimeen hakuun

03.06.2016

eraviikingit.jpg

Maailman suurin salibandyseura EräViikingit on nimennyt seuraan kolme neljästä nimettävästä valmennuspäälliköstä, jotka ovat aloittaneet tehtävissään 1.6.2016. Valmennuspäälliköt ovat Tomi Rastas,  Enis Abrashi ja Tuomas Ollikainen.

Kunkin valmennuspäällikön tehtävänä on vastata seurassa omasta ikäluokastaan. Valmennuspäälliköiden esimiehenä toimii seuran urheilujohtaja, joka vastaa seuran valmennusjärjestelmästä ja -linjauksista sekä vanhimmista junioreista.

Kun valmennusjärjestelmää luotiin, päätettiin alkuperäistä suunnitelmaa hieman muovata. Näin saatiin erinomaiset valmennusolosuhteet sekä poikien että tyttöjen salibandyyn.

- Kaikki seuran tyttöjoukkueet toimivat jo ensi kaudella EräViikinkien alla, ja haluamme panostaa tyttösalibandyyn yhä enemmän. Päädyimme valmennuspäällikkökeskusteluissa siihen, että teemme yhden valmennuspäällikön toimenkuvan nimenomaan tyttösalibandystä vastaavaksi kokonaisuudeksi, ja se tulee nyt kesäkuun alusta avoimeen hakuun, EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava kertoo.

 - Samalla poikien valmennuspäälliköiden ikäluokat muuttuivat hieman – menemme tässä koulumaailman mukaisesti ensi kauden ajan. Tyttösalibandyn valmennuspäällikön rekrytoinnin ajan tyttöjoukkueet on jaettu ikäluokittain kolmelle jo valitulle valmennuspäälliköllemme, Naava jatkaa.

Valmennuspäälliköt ovat siis seuran edustajia omissa ikäluokissaan. Rooliin kuuluu muun muassa vanhempainilloista ja yhteydenpidosta huolehtiminen, mutta toiminnaltaan työ on ennen kaikkea olla valmentajien valmentajia.

- Toki pienimmissä junioreissa valmennuspäälliköt ovat enemmän myös kentällä ja pelaajien kanssa mukana. Valmentajiltamme tulleen palautteen ja aiempien kokemusten kertymänä summana koemme, että jos haluamme vaikuttaa todella toiminnan laatuun ja luoda yhtenäisen valmennuslinjauksen seurassa myös käytäntöön, on pystyttävä kehittämään ja vaikuttamaan valmentajiimme. Siten saadaan paras vaste ja takeet yhtenäiselle pelaajapolulle ja laadukkaalle toiminnalle, Naava avaa.

Tulevan kauden aikana valmennuspäälliköt, valmentajat ja urheilujohtaja luovat yhdessä seuralle yhtenäisen valmennuslinjan, eli virittävät toiminnan sisällöt ja painotukset kohdilleen eri-ikäisissä ja –tasoissa.  Samalla arvioidaan jatkuvasti sitä, mikä on järkevin valmennusjärjestelmä, millaisia joukkuevaihtoehtoja ja pelaajapolkuja EräViikingit pysty jatkossa tarjoamaan.

- Näiden kanssa ei kannata hätiköidä, vaan tarkoitus on käyttää aikaa koko ensi kauden ajan suunnitteluun, kuunnella ja keskustella ihmisten kanssa ja luoda yhteistä seuraa, sekä hyödyntää myös tutkimustietoa ja aiempia kokemuksiamme. Näin uskon syntyvän jotain poikkeuksellisen hienoa salibandyssa ja myös suomalaisessa urheilussa. Kolme johtoajatusta toiminnalle jo on: parhaat urheilijat, parhaat pelaajat ja paras elinikäinen harrastus. Noista lähdemme liikkeelle, Naava päättää.

Valmennuspäälliköt (aloittivat tehtävissään 1.6.2016):

Pojat Yläkoulu (7.-9. luokka) sekä siirtymäaikana tytöt yläkoulu (C ja B):

13351204_10154905442164517_250330923_o.jpgTOMI RASTAS

tomi.rastas@eraviikingit.fi

puh: 050-3844747

Tomi Rastas on todella kokenut valmentaja ja on toiminut valmennuspäällikön tehtävissä mm. Westend Indiansissa ja Rangersissa. Hän on valmentanut pitkään huipputasolla, mutta omaa vahvan kokemuksen myös ruohonjuuritasolta: pienemmistä junioreista, leireiltä, kerhoista ja seuratyöstä, sekä valmentajakoulutuksesta.

Rastas vastaa myös seuran kerhotoiminnasta ja leirien organisoinnista sekä kouluyhteistyöstä. Valmennustehtäviä hänellä on miesten edustusjoukkueessa ja A/Divarissa.

Pojat Alakoulu (4.-6. luokka) sekä siirtymäaikana tytöt 4.-6. luokka (D ja E)

13340495_10154905442129517_2091243444_o.jpgENIS ABRASHI

enis.abrashi@eraviikingit.fi

puh: 044-5042388

Enis Abrashi on suorittanut kolme vuotta liikunnanohjauksen perustutkintoa ja omaa yli kymmenen vuoden valmentajakokemuksen. Hän toimii päätyönsä ohella myös Salibandyliiton ikäluokkavalmentajana 01-ikäluokassa.

Abrashi vastaa seuran taito- ja urheilukoulusta ja osittain kouluyhteistyöstä.

Pojat alakoulu (1.-3. luokka) sekä siirtymäaikana tytöt 1.-3. luokka (F ja G)

13334722_10154905441884517_1014977475_o.jpgTUOMAS OLLIKAINEN

tuomas.ollikainen@eraviikingit.fi

puh: 0400-396898

Tuomas Ollikainen on pitkän linjan salibandyvalmentaja, joka on toiminut eri tasoilla, viime vuoden pienempien juniorien kanssa.

Hänellä on myös kokemusta valmennuspäällikön tehtävistä ja seuran hallinnollisesta työstä. Ollikaisen vahvuuksia ovat lajipuolen lisäksi myös vahva fysiikkaosaaminen.

Vanhimmat poikajuniorit (A-B) ja aikuisjoukkueet

Valmennuspäällikön tehtäviä hoitaa seuran urheilujohtaja Joonas Naava (yhteystiedot tiedotteen alla).

Auki oleva (tehtävistä riippuen joko kokopäiväinen tai osa-aikainen) EräViikinkien tyttöjen valmennuspäällikkö. Kun tyttöjen valmennuspäällikkö nimetään, tyttöjoukkueet siirtyvät muilta valmennuspäälliköiltä kaikki uudelle valmennuspäällikölle.

REKRYTOINTI: VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ

Haemme valmennuspäällikköä vastaamaan maailman suurimman salibandyseuran tyttöjen joukkuetoiminnasta. Toimit viiden hengen hyvähenkisessä tiimissä, joka vastaa seuran joukkuetoiminnasta ja valmennuksen kehittämisestä kokonaisuudessaan. Työnkuvasi voidaan rakentaa omien kiinnostuksen kohteittesi ja osaamisesi mukaisesti joko kokopäiväiseksi tai osa-aikaiseksi työsuhteeksi. Alkuun valmennuspäällikön sopimus on määräaikainen (2 vuotta), mutta tavoitteena on saada jatkossa sopimus jatkuvaksi. Toivomme tehtävään henkilöä, joka on sosiaalisesti taitava, lajista kokemusta omaava ja intohimolla urheiluun suhtautuva, sekä haluaa pitää mielen avoimena ja oppia uutta. Odotamme vahvaa työmoraalia ja kykyä käsitellä kokonaisuuksia. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Mahdollisia työtehtäviä – sovitaan tapauskohtaisesti:

-          Valmennuspäällikkö EräViikingit tytöt

 • Valmentajien kehittäminen, koulutus ja mentorointi
 • Joukkueiden toiminnassa säännöllisesti mukana
 • Valmentajarekrytointi yhdessä Urheilujohtajan kanssa
 • Seuran valmennuslinjan ja –rakenteen kehittäminen yhdessä muiden valmennuspäälliköiden ja urheilujohtajan kanssa
 • Seuran valmennuslinjan vieminen käytäntöön ikäryhmässä
 • Pelaajaliikenteen kontrollointi ikäryhmässä
 • Joukkueiden toiminnasta raportointi Urheilujohtajalle ja muille valmennuspäälliköille

-          Mahdollisesti lisäksi seuraavia tehtäviä:

 • Joukkuevalmennus 1-2 joukkueessa
 • Muita valmennustehtäviä osaamisen ja kiinnostuksen mukaan (esim. fysiikka/maalivahtivalmennus)
 • Seuran leirien ja taitokoulun (iltapäivä) ohjaaminen
 • Aamu/akatemiavalmennus
 • Seuratyön hallinnollinen osa-alue, riippuen vahvuuksista ja kiinnostuksen kohteista
 • Seuran tapahtumat

Palkkaus: Sovitaan erikseen tehtävänkuvasta riippuen. Työnkuva on joko kokopäivätoiminen tai osa-aikainen, riippuen tehtävänkuvasta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja täytetään heti kun sopiva ehdokas löytyy.

Lisätiedot ja avoimet hakemukset:

Joonas Naava, Urheilujohtaja EräViikingit

joonas.naava@eraviikingit.fi

puh: 0405021328

28.03.2018Tietoa ja ilmoittautumiset joukkueisiin kaudelle 2018-2019
06.05.2018EräViikingit Grand Gaala perjantaina 18.5.2018
18.04.2018Urheilujohtajan kausikatsaus: "EräViikinkien matka on vasta alussa ja juna on vakaasti liikkeellä"
09.04.2018Viikkoraportti: A-pojille pronssit - Akatemia tänään ratkaisuottelussa
02.04.2018VIIKKORAPORTTI: A-pojat pronssiotteluun & C1-pojat välieriin
26.03.2018VIIKKORAPORTTI: Junnuilla kausia päätökseen - A-pojat välierissä
19.03.2018VIIKKORAPORTTI: A-Pojat upeasti välieriin, myös A-tytöt puolivälieriin
13.03.2018VIIKKORAPORTTI: Pudotuspelit käynnistyneet A-pojilla
05.03.2018VIIKKORAPORTTI: Akatemia säilyy - A-pojat saa puolivälierissä vastaansa Kooveen
06.06.2017EräViikinkien kauden parhaat palkittiin Grand Gaalassa

Siirry arkistoon »