Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ennakkoilmoittautudu!
salibandykoulut ja perhesählyt, kausi 2018-2019

Ennakkoilmoittautuminen on auki 22.7.2018 saakka. Sen jälkeen varsinainen ryhmien ilmoittautuminen avataan heinäkuun lopussa.

Ennakkoilmoittautumalla varmistat lapselle paikkasi suosituissa salibandykoulu- ja perhesählyryhmissä. Päättyneen kevätkauden 2018 ryhmävalikoiman näet täältä:

www.eraviikingit.fi/salibandykoulut

www.eraviikingit.fi/perhesahly

Ryhmien harjoitusaikoihin saattaa syksyksi tulla pieniä muutoksia. Uudet ryhmät selviävät kesällä ja päivitetään yllä oleville nettisivuille myöhemmin kesällä. Salibandykoulutoiminnan hinta pysyy ensi kaudeksi ennallaan eli voitte katsoa ryhmien hinnat nettisivuiltamme tämän kauden tiedoista.

Tekemällä ennakkoilmoittautumisen, keväällä 2018 mukana olleet lapset sijoitetaan automaattisesti vanhaa ryhmää vastaavaan salibandykouluryhmään ja teille lähetetään heinä-elokuun vaihteessa siitä sähköpostilla vahvistus. Ilmoittautuminen on tällöin vahvistettu, ellette sitä erikseen peruuta 7.8.2018 mennessä toimistollemme puh. (09) 346 4252 tai toimisto@eraviikingit.fi. Perhesählyissä olleet 3-4 vuotiaat lapset voivat halutessaan myös ennakkoilmoittautua 4v lasten salibandykouluihin. Kaikkiin salibandykouluryhmiin ennakkoilmoittautuminen tapahtuu alta klikkaamalla tapahtumaa "Ennakkoilmoittautuminen salibandykouluihin kaudeksi 2018-2019"

Perhesählyryhmiä varten on alla omat ennakkoilmoittautumiset.

UUDET ILMOITTAUTUJAT:
Uusille ennakkoilmoittautuneille, jotka eivät ole aiemmin ryhmissä olleet, lähetämme kauden 2018-2019 ryhmävalikoiman sähköpostilla kesällä siinä vaiheessa, kun ryhmätarjonta on selvillä. Tällöin teidän tulee ehdottomasti 7.8.2018 mennessä varata paikka haluamastanne ryhmästä, mikäli haluatte varmistaa paikan juuri kyseiseen ryhmään. Sen jälkeen ryhmät saattavat tulla täyteen, emmekä enää voi taata paikkaa juuri haluamaanne ryhmään.

ILMOITTAUTUMINEN:

Klikkaamalla alta "Ilmoittaudu tästä" voit ennakkoilmoittautua salibandykouluihin kaudeksi 2018-2019 (syyskuu 2018-toukokuu 2019). Aiemmin mukana olleiden tulee tehdä ilmoittautuminen olemassaolevalla jäsentilillä.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu EräViikinkien käytössä olevan myClub-järjestelmän avulla. Uusien jäsenien osalta huoltaja luo ensin itselleen myClub ID:n ja sen jälkeen rekisteröidessäsi jäsentililä, syötä siinä kohtaa lapsesi tiedot. HUOM! Jos lapsesi on jo ollut mukana aiemmin EräViikinkien toiminnassa ja hänellä on jo jäsentili, järjestelmä ilmoittaa, jos yritätte rekisteröidä häntä uudestaan. Samasta jäsenestä ei saa tehdä useita eri jäsentilejä. Mikäli rekisteröinnissä on ongelmia, voitte laittaa sähköpostia toimistollemme (toimisto (at) eraviikingit.fi).

Mikäli haluatte kirjata toiveita ensi kauden ryhmää koskien, lisätkää tämä ilmoittautumisen kohtaan "Lisää viesti järjestäjälle".