Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ennakkoilmoittautudu!
salibandykoulut ja perhesählyt, kausi 2017-2018

Ennakkoilmoittautuminen on auki 23.7.2017 saakka. Sen jälkeen varsinainen ryhmien ilmoittautuminen avataan heinäkuun lopussa.

Ennakkoilmoittautumalla varmistat lapselle paikkasi suosituissa salibandykoulu- ja perhesählyryhmissä. Päättyneen kevätkauden 2017 ryhmävalikoiman näet täältä:
www.tapanilanera.fi/salibandykoulut
www.tapanilanera.fi/perhesahly
www.ssv.fi/kerhot

Ryhmien harjoitusaikoihin saattaa syksyksi tulla pieniä muutoksia. Uudet harjoitusajat selviävät kesällä ja päivitetään nettisivuille www.eraviikingit.fi/salibandykoulut.

Keväällä 2017 mukana olleet lapset sijoitetaan automaattisesti vanhaa ryhmää vastaavaan salibandykouluryhmään ja teille lähetetään heinä-elokuun vaihteessa siitä sähköpostilla vahvistus. Ilmoittautuminen on tällöin vahvistettu, ellette sitä erikseen peruuta 7.8.2017 mennessä toimistollemme puh. (09) 346 4252 tai toimisto@eraviikingit.fi. Perhesählyissä olleet 3-4v lapset voivat halutessaan myös ennakkoilmoittautua 4v lasten salibandykouluun. Perhesählyryhmiä varten on omat ennakkoilmoittautumiset.

UUDET ILMOITTAUTUJAT:
Uusille ennakkoilmoittautuneille, jotka eivät ole aiemmin ryhmissä olleet, lähetämme kauden 2017-2018 ryhmävalikoiman sähköpostilla kesällä siinä vaiheessa, kun ryhmätarjonta on selvillä. Tällöin teidän tulee ehdottomasti 7.8 mennessä varata paikka haluamastanne ryhmästä, mikäli haluatte varmistaa paikan juuri kyseiseen ryhmään. Sen jälkeen ryhmät saattavat tulla täyteen, emmekä enää voi taata paikkaa juuri haluamaanne ryhmään.

ILMOITTAUTUMINEN:

Klikkaamalla alta "Ilmoittaudu tästä" voit ennakkoilmoittautua salibandykouluihin kaudeksi 2017-2018 (syyskuu 2017-toukokuu 2018). Tämän jälkeen syötä lapsesi myClub-tunnus tai kirjaudu uutena jäsenenä. Huom! Lue ohjeet alta.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu EräViikinkien (aiemmin Erän salibandyjaosto) käytössä olevan myClub-järjestelmän avulla. Uusien jäsenien sekä vanhojen SSV-kerholaisten osalta kirjaudu uutena jäsenenä ja syötä myClubiin lapsesi tiedot ja luo jäsenelle tunnus järjestelmään. HUOM! Jos lapsesi on jo ollut mukana aiemmin EräViikinkien tai Erän salibandykoulussa, kerhossa tai salibandyleireillä, ja teillä on jo myClub-tunnus, teidän tulee suorittaa ennakkoilmoittautuminen kyseistä tunnusta käyttäen. Mikäli tunnus on unohtunut, voitte laittaa sähköpostia toimistollemme (toimisto (at) eraviikingit.fi). SSV:n ryhmissä mukana olleet luokaa tunnukset uusina jäseninä.

Jäsenestä ei saa luoda myClub-järjestelmään kahta erillistä tunnusta! Mikäli järjestelmä ilmoittaa nimen olevan käytössä, teillä on jo tunnukset tai sitten seurassa on täysin samanniminen lapsi. Ota tällöin yhteyttä toimistollemme.

Mikäli haluatte kirjata toiveita ensi kauden ryhmää koskien, klikatkaa Osallistumisen jälkeen kohdasta "Lisää viesti järjestäjälle", kirjoita viesti ja lopuksi "Päivitä".